Poklanjamo knjige za decu – Trejsi Biker u glavnoj ulozi

Povodom 2. aprila, Međunarodnog dana knjige za decu, izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam poklanjaju 5 knjiga za mališane.

Knjigu „Da li ste vi žaba?“ dobila je Teodora za odgovor: „Pozorišna predstava je kad idemo u pozorište i vičemo: Ugasi se, ugasi se! i onda izlaze glumci i igraju samo za nas!“

Trejsi BikerDanas vam poklanjamo knjigu

Trejsi Biker u glavnoj ulozi  – autor Džeklin Vilson

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je pitanje postavite svom detetu i pošaljete nam najsimpatičniji odgovor.

Nagradno pitanje za ovu knjigu glasi:

„Šta je to glumica?“

Odgovore slati na e-mail adresu: adresar@superdete.com 01.04.2014. do 18:00h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Druženje sa mališanima iz hraniteljskih porodica 21.06.2013. u Pozorištu lutaka

 U  petak, 21.6.2013, u 19:00h u Pozorištu lutaka, biće organizovano druženje sa mališanima iz hraniteljskih porodica kao i sa Draganom Moles, pod nazivom  „Ispod duge“. Ulaz je slobodan, a oni koji ... »»


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»


GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove ... »»