Takmičenje za mališane MOJ BRAT I JA

Dragi prijatelji,

Povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma „NIKO 2“, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Taramount film organizuje takmičenje za mališane, pod nazivom MOJ BRAT I JA .

Ova lepa zabava je zakazana za nedelju, 1. decembar u glavnom holu Delta City-ja, sa početkom u 16h.

NIko moj brat i jaPozivamo sve dečake i devojčice uzrasta od 3 do 12 godina koji imaju brata i žele da pokažu zajednički talenat u pevanju pesme sa repertoara koji ćemo im ponuditi (u nastavku), recitaciji ili imitaciji po izboru u trajanju do 3 minuta, da se prijave na mejl adresu mojbratija@taramountfilm.com najkasnije do petka, 29. novembra u 12h.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime takmičara, njihove godine rođenja, kontakt telefon odgovorne osobe, kao i koju tačku žele da izvedu.
Voditelj programa biće glumac Milan Antonić, koji je ujedno i režiser sinhronizacije ovog simpatičnog animiranog filma.

Tročlani žiri, koji će sačinjavati glumci koji su podarili svoje glasove likovima iz filma, izabraće najbolje tri izvedbe.

Pokažite svoj talenat, jer tako možete osvojiti karte za projekciju filma „NIKO 2“ u bioskopu Cineplexx Delta City, majicu i plakat iz filma a prijatelj promocije McDonalds restorani darovaće poklon vaučer za prva tri mesta, za neki od njihovih ukusnih obroka.

Više informacija o takmičenju možete pronaći na fejsbuk strani Taramountfilm Srbija.

Evo spiska pesama koje su ponuđene malim takmičarima:

  1. DEDA MRAZE
  2. KAD SI SREĆAN
  3. ZVONČIĆI
  4. RAZBOLE SE LISICA
  5. IVIN VOZ
  6. IŠLI SMO U AFRIKU
  7. VUČE, VUČE, BUBO LENJA
  8. ZAKLEO SE BUMBAR

Deruta-ShitiCinepurekkusu Suupaa-DeteMakudo  Taramount-Film

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Besplatno plivanje

Besplatni sportski programi – Zimski raspust

Sekretarijat za sport i omladinu će i ovog zimskog raspusta organizovati besplatne programe za vreme školskog zimskog raspusta od 3. do 10. januara i od 1. do 29. februara 2016. ... »»

DЕCА KОMPОZITОRI 2013

DЕCА KОMPОZITОRI 2013

RЕPUBLIČKI FЕSTIVАL DЕČЈЕG MUZIČKОG STVАRАLАŠTVА Prоmоciја CD-а   Prоmоciја zbirkе nоtа i CD-а pоd nаzivоmNЕĆU DА STАNЕM'', kоmpоziciјаmа sа XVI i XVII Rеpubličkоg fеstivаlа čјеg muzičkоg stvаrаlаštvаDеcа kоmpоzitоri“, оdrжаćе sе ... »»

Kung Fu Panda 3

Novi Kung Fu Panda 3 3D

Najpoznatiji animirani panda, Po, vraća se na velike ekrane sledeće godine u najvećem i najsmešnijem filmu do sada! Novi trejler studija 20th Century Fox otkriva lik Poovog pravog oca, ali i ... »»