POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg sajma je u petak, 1. novembra u 14 časova.

 

POČEO JE DEČIJI SAJAMVeliki broj izlagača predstavlja svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača.

I ovog puta, sa decom će se družiti Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada Beograd koji svake godine oduševe decu, posebno kada shvate da mogu da uđu u specijalna vozila, sednu na motor, uključe sirenu. Savez za školski sport na svom štandu roditeljima daje sve potrebne informacije o sportovima za decu kod nas.

Sa bine se čuje pesma, a na sportskom terenu deca plešu, trče, igraju se. Tako će biti i tokom vikenda. Decu očekuju nagradne igre poput Campina puddis poligon spretnosti, zatim Evy baby puzijada, Ples beba, kao I takmičenje najmlađih u osvajanju proizvoda. Za sve nagradne igre potrebno je ranije prijavljivanje na štandu izlagača.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

Prestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina - subota u 17h ... »»


Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na ... »»

Snupi film

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih ... »»