Halloween maskembal u DKC Majdanu u subotu 2. novembra

Majdan

I ove godine, DKC “Majdan” i Škola za učenje jezika FLTS pozivaju sve male veštice, vampire, duhove i ostala čudovišta na Halloween maskembal.

Maskemabal će se održati u subotu 2. novembra, 2013. godine,  od 17 do 19 časova u holu DKC-a “Majdan”.

Program je zamišljen tako da deca uz razne radionice i igre saznaju nešto više o običajima i poreklu ovog praznika.

U maskenbal će biti uključena i Majdanova Kreativna radionica u kojoj će se pored pravljenja lampi od tikve, izrađivati maske i razni rekviziti koji decu asociraju na ovaj praznik.Za najmlađe će biti organizovani i bodi art, tvister, pravljenje strašila, kuglanje, kvizovi kao i razne poslastice.

Očekuje vas i profesionalni šminker ukoliko niste zadovoljni sa svojom maskom.

MASKIRANJE JE OBAVEZNO!

Dođite da se družimo!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

deda mraz usce

Škola za Deda Mraza u Ušću

Najrenomiranija Škola za Deda Mraza biće organizovana u Ušće Shopping Centru od 2. decembra 2015. do 15. januara 2016. godine za sve klince koji požele da proniknu u tajne veštine ... »»


Danas vam poklanjamo 10X2 karte za premijeru filma AVIONI

Dragi prijatelji, SuperDete.com vam poklanja karte za premijeru dečijeg animiranog filma AVIONI u subotu, 31. avgusta, u 18:00 časova, u Cineplexx-u. Da bi ste osvojili karte potrebno je da tačno odgovorite na ... »»


Dobitnici karata za premijeru filma Avioni

Po dve karte za premijeru filma Avioni u subot 18h u bioskopu Cineplexx su osvojili: 1. N. Selmanović 2. V. Glišić 3. V. Janković 4.  A. Mitrović 5.  M. Simonovć 6. S. Stojanović 7. N. Brajović 8. I. ... »»