Beba Kim Kardašijan dobila garderobu sa pariskog Feshion week-a

Strana 1 od 5
Beba Kim Kardašijan i visoka moda

Kim Kardašijan je postavila sliku tromesečne North na Instagramu uz komentar: „Nedostaje mi buđenje sa mojom malom“

Kim je sa suprugom otputovala u Evropu na pariski Feshion week dok je bebu ostavila kući.

Od prijatelja dizajnera Kim je dobila na poklon garderobu za bebu, pa će mala North biti obučena u ozbiljno visoku modu.

 

 

 

Izvor: popsugar


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Deniz Rčards i petoro dece

Deniz Ričards i petoro dece

Deniz Ričards je trenutno mama petoro dece. Pored svoje tri ćerke, ona trenutno ima starateljstvo nad dva sina svog bivšeg muža Čarli Šina iz njegovog braka sa Bruki Miler. Čarlijeva treća bivša ... »»

Riki-Martin-sa-sinovima-01

Riki Martin i sinovi

Riki Martin (Ricky Martin) je uslikan  u Sidneju u Australiji, kako sa svoja dva sina u jednom parku uživa na ljuljaškama. Mateo i Valentino su blizanci i uskoro će napuniti 5 ... »»

Adriana-Lima sa porodicom

Adrijana Lima i Marko Jarić dobili drugu bebu

  14.09.2012. Jedna od najlepših žena na svetu, poznata manekenka Adriana Lima i njen suprug proslavljeni košarkaš Marko Jarić  dobili su novog člana porodice, devojčicu po imenu Siena (Sienna). Mala Siena je ... »»


Jennifer Love Hewitt čeka bebu

Jennifer Love Hewitt je u junu objavila da čeka bebu: "Veoma smo uzbuđeni i srećni što osnivamo porodicu!" Otac bebe je Brian Hallisay njen partner u životu i na ekranu. Poodmakla trudnoća ... »»

Medox u novom filmu Brad Pita

Medox igra u novom filmu Bred Pita

Medox obožava akcione filmove i dobio je malu ulogu u novom filmu World War Z, u kom igra Brad Pit. "On je veliki fan akcionih fimova i ima malu ulogu. On ... »»