Izložba Tvoj čarobni svet u Dečijem kulturnom centru

 

gete-izlozba-9U galeriji Dečijeg  kulturnog centra u toku je interaktivna putujuca izlozba Tvoj čarobni svet i trajaće do 24 septembra. Dečiji kulturni centar Beograd i Gete institut Beograd za osnovce osmislili su mnogobrojne radionice iz oblasti likovne i primenjene umetnosti kao i bajkovite igre i takmičeja.U propratnim aktivnostima ucestvovaće preko 1000 dece koja će imati priliku da izrađuju kostime i figure iz bajki, kao i da prave likove i predele iz bajki u različitim tehnikama: strip, karikatura, animirani film, glina, likovne tehnike. Pored mnogobrojnih umetnika sa decom će raditi i studenti Filoloskog fakulteta – odsek nemacki jezik kao i likovni pedagozi.

Umetnička radionica održavaće se radnim danima od 11h do 15h.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Vodimo vas na projekciju filma Grozan ja 2

Ovog vikenda SuperDete vas vodi na projekciju filma Grozan ja 2   Delimo vam 5x2 karte za projekcije u petek i 5x2 karte za projekcije u subotu. Uskoro ćemo vas obavestiti i kako, ... »»

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, " Turbo ", igre i pokloni iz filma na pretpremijeri filma Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova "Kung Fu panda", "Madagaskar" i "Kruds" ovog ... »»


Jeseni ciklusi radionica u Centru za kulturu Grocka

U Centru za kulturu Grocka ove jeseni organizovane su zanimljive radionice za mališane. Likоvnа rаdiоnicа sе оdržаvа u оsnоvnој škоli „Iliја Gаrаšаnin“ u Grоckој. Оsmišljеnа је tаkо dа sе pоlаznici upоznајu ... »»