Trke Turbo puževa u Ušće Shopping Center-u u subotu, 10. avgusta

Turbo3d

 

U subotu, 10. avgusta održaće se Trke Turbo puževa , u glavnom atrijumu Ušće Shopping Center-a, od 15 do 17h inspirisane filmom „Turbo 3D“ koji u bioskope stiže 17. avgusta. Učesnici će imati prilike da osvoje vredne nagrade iz filma i ulaznice za pretpremijerne projekcije 17. i 18. avgusta. Oni koji žele da pogledaju „Turbo 3D“ među prvima, bez učešća u igrama, od danas mogu da kupe ulaznice za ove projekcije filma.
Učesnici će imati zadatak da pokažu brzinu i spretnost u zabavnim aktivnostima – trkama u „Turbo“ džakovima i igrama „Ubrzanje“ i „Okupi svoj tim“.

Trke podrazumevaju brzo prelaženje putanje od starta do cilja u džakovima koji će nositi obeležje junaka filma „Turbo 3D“, odnosno specijalne puževe kućice. U igri „Ubrzanje“ mališani će sklapati „Turbo“ 3D slagalicu, dok je u igri „Okupi svoj tim“ cilj da učesnici što pre pronađu i sakupe kartice sa Turbo puževima koji čine njihov tim, tim „Trkačkih puževa“.

Poklone iz filma „Turbo 3D“ i karte za pretpremijeru osvojiće najbolji takmičari, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem poruke na Facebook stranici MCF MegaCom Filma ili na licu mesta, 10. avgusta od 14:30h.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč „sporo“ ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

„Turbo 3D“ će biti sinhronizovan na srpski, a junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Besplatne kreativne radionice i programi za decu i mlade u DKCBu tokom leta

Dečji kulturni centar Beograd i ovog leta organizuje besplatne kreativne radionice i programe za decu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Programi su namenjeni deci koja svoj raspust provode u ... »»

dečiji sajam 2013

Dečiji sajam počinje sutra

Tradicionalni jedanaesti Wudy dečiji sajam, počinje sutra na Beogradskom sajmu u hali 3 i trajaće od 26. do 28. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za ... »»


Od ove subote ponovo radionice za decu u MixerHouse-u

Ponovo se održavaju radionice za decu u MixerHause-u, a ove subote 17.08. za mališane je organizovana radionica "Razigrani mačak" od 12h do 14h. Deca će učiti da prave narukvice i minđuse ... »»