Trke Turbo puževa u Ušće Shopping Center-u u subotu, 10. avgusta

Turbo3d

 

U subotu, 10. avgusta održaće se Trke Turbo puževa , u glavnom atrijumu Ušće Shopping Center-a, od 15 do 17h inspirisane filmom „Turbo 3D“ koji u bioskope stiže 17. avgusta. Učesnici će imati prilike da osvoje vredne nagrade iz filma i ulaznice za pretpremijerne projekcije 17. i 18. avgusta. Oni koji žele da pogledaju „Turbo 3D“ među prvima, bez učešća u igrama, od danas mogu da kupe ulaznice za ove projekcije filma.
Učesnici će imati zadatak da pokažu brzinu i spretnost u zabavnim aktivnostima – trkama u „Turbo“ džakovima i igrama „Ubrzanje“ i „Okupi svoj tim“.

Trke podrazumevaju brzo prelaženje putanje od starta do cilja u džakovima koji će nositi obeležje junaka filma „Turbo 3D“, odnosno specijalne puževe kućice. U igri „Ubrzanje“ mališani će sklapati „Turbo“ 3D slagalicu, dok je u igri „Okupi svoj tim“ cilj da učesnici što pre pronađu i sakupe kartice sa Turbo puževima koji čine njihov tim, tim „Trkačkih puževa“.

Poklone iz filma „Turbo 3D“ i karte za pretpremijeru osvojiće najbolji takmičari, a sve učesnike očekuje sjajna zabava uz program koji će voditi stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem poruke na Facebook stranici MCF MegaCom Filma ili na licu mesta, 10. avgusta od 14:30h.

Turbo je običan baštenski puž koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč „sporo“ ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali.

„Turbo 3D“ će biti sinhronizovan na srpski, a junacima filma glasove su pozajmili Marko Janketić, Dragan Mićanović, Marko Šelić Marčelo, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Milan Antonić, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, Jelena Stojiljković, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Radost Evrope u DKCB-u od 2. do 5. oktobra

Dečji kulturni centar Beograd, pod pokroviteljstvom Gradske uprave grada Beograda, organizuje od 2. do 5. oktobra 2013. godine 44. Međunarodni susret dece Evrope „ Radost Evrope ”. Tokom trajanja manifestacije ... »»

POČEO JE DEČIJI SAJAM

POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg ... »»

klizaliste trg nikole pasica

Klizalište na Trgu Nikole Pašića

BEOGRADSKA ZIMA – KLIZALIŠTE NA TRGU NIKOLE PAŠIĆA  22. 12. 2015. - 29. 02. 2016. Svakog vikenda besplatna škola klizanja, takmičenje malih hokejaša, predstave na ledu Satnica programa po danima: Četvrtak, 22. decembar 17 ... »»