Pozorište lutaka završava pozorišnu sezonu u nedelju 30. juna

Radoznalo slonce 3Pozorište lutaka završava pozorišnu sezonu izvođenjem predstave Radoznalo slonče u nedelju, 30.juna, u 11:30h.

Radoznalo slonče:

Nekada davno svi slonovi su imali majušne  noseve… ali to je promenio, jednom i zauvek, jedan mali radoznao slon i sada svi slonovi imaju duge noseve. Ova predstava je muzički spektakl (gotovo kao mjuzikl), puna ritma i plesa. Posebnu čaroliju i lepotu igre čine lutke.

Igraju: Nataša Ristić, Marija Cvetković, Srđan Miljković, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Tatjana Milenković

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta ... »»

Nagradna igra SuperDete

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com Pravila Nagradne Igre: Nagradna igra SuperDete “Najlepše je napolju!!” počela je u petak 24.05.2013. u 12:00h i traje do 14.06.2013 u 24:00h. U Nagradnoj igri mogu učestvovati ... »»

Nagradna Igra SuperDete

USKORO: NOVA Nagradna igra SuperDete

SuperDete.com priprema za Vas novu NAGRADNU IGRU! Kao i u prošloj nagradnoj igri, spremamo sjajne nagrade: tablet, mobilni telefone, oprema za bebe i još puno toga... Sve što ćemo Vam od pravila ... »»