Koncert za svratište – Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19h biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece uključene u život i rad na ulici.
Svratište na svirkuInicijativa za ovaj koncert potekla je od umetnika okupljenih oko ideje Fair Share, koja zastupa pravo umetnika da rade i u potpunosti slobodno i nezavisno raspolažu svojim delima. Veći deo programa na ovom koncertu biće premijerno izveden i snimljen, a pored prihoda od prodatih ulaznica i tantjemi od autorskih prava će biti usmereni ka „Fondu za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“ Centra za integraciju mladih.
U sali Amerikana u Domu omladine Beograda će nastupiti beogradska jazz elita i najpopularniji pop-rok muzičari domaće scene: Jelena Jovović, Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Maraqya, Lena Kovačević, Bojana Stamenov, Struka i mnogi drugi.
Pozivamo publiku da uživa u dvosatnom programu po ceni od 1000 dinara i pomogne ovoj plemenitoj ideji. Nakon konceta, druženje sa umetnicima se nastavlja na after party-ju u klubu Atom LIVE (Cara Dušana 13) uz poseban program iznenađenja. Zainteresovani koji žele da prisustvuju na oba događaja mogu nabaviti karte po ceni od 1500 dinara.
Centar za integraciju mladih (www.cim.org.rs) već punih 9 godina radi sa decom uključenom u život i rad na ulici, od 2007. godine realizuje program Svratišta, a Dnevni centar za decu je CIM otvorio 2009. godine. Oba programa pružaju sveobuhvatnu i prilagođenu podršku ovoj deci – kako u zadovoljavanju osnovnih potreba, tako i u uključivanju u obrazovni i zdravstveni sistem, asistenciji u korišćenju usluga sistema, podršci porodici. U implementiranju svih tih usluga, CIM je dobar primer uključivanja celokupne zajednice – kroz donacije građana i kompanija, volonterski rad, doprinos kroz akcije umetnika i inicijative pojedinaca. U junu 2012. godine, u saradnji sa bendom Maraqya, CIM je pokrenuo „Fond za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“.
Organizatori koncerta: Fair Share, Centar za integraciju mladih, Dom omladine Beograda
Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže po ceni od 1000 dinara (koncert) i 1500 dinara (koncert + after party)

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Predstava Malo Kraljevstvo Teatra na Savi u Boru

Ustanova " Centar za kulturu opštine Bor" vas poziva na dečiju pozorišnu predstavu "Malo kraljevsto" beogradskog pozorišta Teatar na Savi 17. septembra u bioskopu "Zvezda" u 12h.       Ulaz na predstavu ... »»

astra talent takmičenje

SES Astra Talent takmičenje u Srbiji

Sa početkom nove školske godine počinje i treće zaredom takmičenje ASTRA Talent. Međunarodno umetničko   takmičenje za decu, kompanija SES (kotirana na berzama Euronext Paris i Luxembourg Stock Exchange pod oznakom ... »»


GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove ... »»