Humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarica 15.12.2013 u SKC Grad

bubamarica-for-web

Velika humanitarna predstava Dečije kuće Bubamarice!

Dečija kuća Bubamarica, privatni dečiji koji se trudi da se izdvaja od ostalih, kako samim radom sa decom, tako i celokupnim odnosom prema zajednici u kojoj naša deca odrastaju. U skladu sa tim, već drugu godinu za redom organizujemo humanitarnu priredbu na kojoj sakupljamo novac za neku drugu dečiju ustanovu ili dete kome je pomoć preko potrebna.

Prošle godine vrlo uspešno je organizovana humanitarna novogodišnja priredba u OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi, u kojoj su učestvovala deca i roditelji iz našeg vrtića i sav novac koji je tom prilikom sakupljen doniran je Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.  Ove godine takođe organizujemo predstavu, koja će biti izvedena 15-og decembra u SKC Grad, a tema ovogodišnje priredbe će biti prava dece, kako bi mališani stekli svest o tome da su sva deca jednaka, kako u pravu na život, tako i u pravu da imaju srećno i normalno detinjstvo.

Prihod od ovogodišnje priredbe namenjen je maloj Uni Savić. Uni je nedavno otkrivena akutna limfoblastna leukemija visokog rizika, i to najgori oblik filadelfija hromozom. Una pije lekove koji na mesečnom nivou koštaju 275.000 dinara, a potrebno je što pre sakupiti novac i za transplantaciju koštane srži, koja treba da se uradi na klinici u Italiji. Cena lečenja i transplantacije je oko 180.000 eura.

U skladu sa našim mogućnostima pokušaćemo da zajedno sa našom decom pomognemo dvogodišnjoj Uni u njenoj najvećoj borbi. Da bismo uspešno ostvarili svoju zamisao da svake godine pomognemo nekoj dečijoj ustanovi ili jednom detetu u borbi za život potrebna nam je i Vaša podrška, tako da je svaka pomoć dobrodošla.

Pozivamo Vas da budete gosti na našoj priredbi koja će se održati 15.12. 2013. sa početkom u 14 h. SKC Grad – Bulevar Zorana Djindjića 152 a ( Kod Politehničke škole )

 

 

 

Dečija kuća Bubamarica – Dr Teodora Borockog 14, Bežanijska kosa

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX. U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog ... »»

Škola sinhronog plivanja

Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga! Da bi osvojili nagradu, potrebno je da ... »»


Marko Kraljević – Narodno Pozorište Sombor

Marko Kraljević je ekološka bajka za decu u kojoj junak Marko, koji i nije nešto preterano pametan i hrabar, na nagovor cara Laze odlazi, zajedno sa svojim vernim konjem Šarcem, na ... »»