Trudne i gole na naslovnim stranama

Strana 1 od 8
monika beluči

Najveće svetske zvezde slikale se se gole ili polu gole za naslovne strane, dok su bile u poodmakloj trudnoći i pokazale da su lepe i u drugom stanju.

Monika Beluči je u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom i ima dve ćerke. Deva je rođena 2004., a Leoni 2010.godine. Italijanska glumica sa porodicom od 2012. godine živi u Rio de Ženeiru.

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Uma Turman u Božićnoj šetnji sa ćerkom Majom

29.12.2012. Kao i mnoge druge osobe iz sveta šou biznisa, (uključujući i Melani Grifit), i Uma Turman je provela božićne praznike u planinskom centru Aspen u Koloradu. Na Božićno veče, ... »»

Kejt se porodila

Kejt Midlton se porodila

Kejt Midlton se porodila u ponedeljak, 22. jula popodne i rodila sina. Vest koju je čekao ceo svet, nakon što je objavljeno da Kejt u ponedeljak, u ranim jutranjim satima primljena ... »»

Penelopi Kruz blizu porođaja

Penelope Kruz blizu porođaja

Penelope Kruz je blizu porođaja, ali i pored toga izgleda sjajno! Tridesetdevetogodišnja španska glumica i njen suprug Havijer Bardem očekuju novu bebu vrlo uskoro. Ovo će biit njihovo drugo dete. Njihov ... »»

mariah-carey-nick-cannon-twins

Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta ... »»

Petra Eklston

Petra Eklston sa bebom

Petra Eklston je izašla u kupovinu sa svojom šestomesečnom ćerkom Laviniom i pružila priliku javnosti da najzad vidi bebu. Dvadesetčetvorogodišnja pripadnica džet-seta, ćerka Bernija Eklstona, predsednika i direktora Formule 1 i ... »»