Alek Boldvin dobio bebu

Alek BoldvinAlek i Hilaria Boldvin dobili su ćerku u petak 23. avgusta. Hilarija je na svom Twitter nalogu objavila: „Presrećni smo što objavljujemo rođenje naše ćerke. Ona je apsolutno savršena!“

Beba se zove Karmen Gabriela Boldvin.

Aleku, koji sada ima 55 godina i dvadeset-devetogodišnjoj Hilariji ovo je prvo zajedničko dete, a Alek iz braka sa Kim Besinger ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland, koja je povodom dobijanja sestre tek rođenoj Gabbrijeli na svom Tubmlir nalogu napisala dugačko i emotivno pismo.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Sindi Kraford sa porodicom na pijaci

Sindi Kraford (Cindy Crawford) je u nedelju snimljena kako šeta po pijaci u Malibu sa suprugom i decom. Ćerka Kaia ima 11 godina, a sin Presley skoro 14. Prethodnog dana, ova lepa ... »»

Britni Spirs se sprema za premijeru Štrumfovi 2

Britni Spirs na premijeri Štrumfovi 2

Britni Spirs je odvela svoje sinove na premijeru animirano-igranog filma Štrumfovi 2. Premijera je u Los Anđelesu bila istog dana kad i kod nas, u nedelju, 28. jula. Pre polaska, na svom ... »»

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kelt Midlton i Princ Vilijem danas su odneli kući svog sina starog jedan dan. Kao pravi ponosni roditelji Vojvoda i Vojvodkinja od Kembridža danas su izašli iz bolnice Sent Meri. "Još uvek ... »»