Najmaštovitiji kreveti na sprat

Strana 1 od 15
kreveti na sprat

Kreveti na sprat mogu u dečijoj sobi mogu biti komad nameštaja koji definiše ceo enterijer.

Ako imate mašte, prostora, vremena i ostalih mogućnosti, možete se zaigrati i kreirati ih na najrazličitije načine, u zavisnosti od ukusa vašeg deteta (ili vašeg 🙂

U slučaju da vas zanima šta su sve drugi radili, izabrali smo nekoliko potpuno nesvakidašnjih kreveta, kakve ne možete kupiti u prodavnicama nameštaja.

 

 

kidsomania.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Magnet za autiće

Ideje za dečiju sobu – Magnet za autiće

Mali dečaci vole male autiće i ako imate malog dečaka verovatno imate i autiće po celoj kući. Evo je dne zanimljive ideje kako da lako orgazujete autiće, a da pri tom ... »»

Dečija soba za male vile 1

Dečija soba za male vile

DEČIJA SOBA ZA MALE VILE   Nije uvek lako izabrati najbolje i najlepše za dete jer ono brzo raste i menja se. Isto tako brzo menja ukus želje pa svaka nova stvar ... »»

soba iz bajke

Prelepe sobe za bebe

Pogledajte prelepe sobe za bebe:   Soba za devojčicu, kao iz bajke i krevetac u obliku kočije. Ovu bebu je sigurno posetila dobra vila.                     Elegantna soba za bebu u nežnim zelenim tonovima i ... »»

radni-sto-2-2

Dva radna stola za dva đaka u jednoj sobi

Kada jedno dete pođe u školu, mesto za jedan radni sto se nekako napravi, ali kada dođe vreme da i drugi đak dobije radni sto, treba biti kreativan i iskoristiti ... »»

zidni sto za presvlacenje bebe

Zidni sto za previjanje bebe

Zidni sto za previjanje bebe je inovativan praktičan proizvod švedske firme Bybo, koji je ujedno komforan, ergonomski i moderno dizajniran nameštaj za bebe. Zidni stolovi za previjanje bebe su, kao i ... »»