Kreveti na sprat i radni sto ispod

Strana 1 od 14
Kreveti na sprat i radni sto ispod

Kreveti na sprat sa radnim stolom ispod načešće se koriste radi boljeg iskorišćenja prostora, ili u manjim dečijim sobama.

Ovaj komad nameštaja sastoji od kreveta čiji je ram podignut na određenu visinu od poda i radnog stola koji se smešta ispod. Radni sto je najčešće integrisan u konstrukciju kreveta, kako bi doprineo čvrstini, ali se mogu naći i odvojeno, kao dva zasebna komada nameštaja.

Merdevine su obavezni deo ovoakvog kreveta, kako bi dete moglo da se penje u krevet.

 

 

bunqbads.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Soba za bebu tirkizna

Soba za bebu – Tirkizno

    Tirkizna boja je uvek moderna i daje prostoru notu neuobičajenog.                   Soba tirkizne boje ne može delovati sumorno, čak ni kad je kombinujete sa sivom. Uz sive i bele detalje delovaće opuštajuće na svakog.           http://projectnursery.com/     U ... »»

Dečija soba za male vile 1

Dečija soba za male vile

DEČIJA SOBA ZA MALE VILE   Nije uvek lako izabrati najbolje i najlepše za dete jer ono brzo raste i menja se. Isto tako brzo menja ukus želje pa svaka nova stvar ... »»

lazy bag 01

Lazy bag (lejzi beg) u dečijoj sobi

Lejzi beg (lazy bag ili bean bag) je prvo postao popularan kod tinejdžera, koji su uvek želeli da im soba bude drugačija i u trendu, a onda su roditelji otkrili ... »»

sobno drvo za penjanje

Sobno drvo za penjanje

  KLATETRE je sobno drvo za penjanje koje priuzvodi Busk. Inspirisano je dečijim doživljajem skandinavske šume i omogućava bezbroj kombinacija koje se prilagođavaju prostoru kojim raspolažete. Klatetre je pogodan za decu uzrasta ... »»

krevetac za bebu

Krevetac za bebe

Bebe u prvih nekoliko meseci veći deo dana provode spavajući. San je u ovom periodu jako važan za dalji razvoj dece i potrebno je obezbediti im sve uslove za udoban ... »»