Lotin portet – Od rođenja do 12 godina u 2 minuta i 45 sekundi – VIDEO

Lotin portet – Od rođenja do 12 godinaLotin portret, kako se zove video, prikazuje malu devojčicu sa različitim frizurama i izrazima lica svake nedelje tokom prvih 12 godina njenog života.

Digitalna tehnologija je omogućila kreiranje nove vrste uspomena. U poslednje vreme često gledamo trudnoće koje mladi roditelji montiraju u kratke fimove, a jedan tata je napravio hroniku detinjstva svoje ćerke, od rođenja do dvanaeste godine, koju je spakovao u film od 2 minuta i 45 sekundi.

Da bi prikazao odrastanje svoje ćerke u 624 slike, Frans Hofmeester, je očigledno morao biti veoma disciplinovan.

Lotin portret, kako se zove video, prikazuje malu devojčicu sa različitim frizurama i izrazima lica svake nedelje tokom prvih 12 godina njenog života.

Ovakav projekat zahteva planiranje i istrajnost kroz tolike godine i sve događaje koji se nižu i veliku ljubav prema detetu.

Pogledajte Lotin portret:

 

Upoznajte Ameliju – 9 meseci u 1,5 minut – VIDEO

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

sladoled za astronaute

Idealan poklon za male „štrebere“

  Kupiti poklon nadprosečnom detetu, kome nisu zanimljive obične igračke i pri tom ga/je zaista obradovati, zaista je težak zadatak. Spemili smo Vam nekoliko predloga, koji verovatno nisu dobavljivi kod nas, ali ... »»

Kako nacrtati Snupija?

Kako nacrtati Snupija?

Vi ste i sami, kada ste bili mali, verovatno pokušavali i možda uspevali da nacrtate Snupija. Sada svojoj deci možete da pustite stručnjaka da objasni kako se crta Snupi. Ako ste ... »»

Pedikir-ribice-01

Pedikir ribice – nova atrakcija u grčkim letovalištima

Ove godine se u grčkim letovalištima pojavila nova atrakcija za turiste – pedikir ribice. Kako izgleda? Ispred prodavnice obično stoji promoterka, deli letke i na čistom srpskom jeziku Vas poziva da svratite ... »»