Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebuAlek Boldvin čeka bebu sa suprugom Hilariom Boldvin i to vrlo uskoro, reklo bi se po slici. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Alek ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland sa prvom suprugom Kim Besinger.

„Moj san je da sedim kući i brinem o bebi.“ Izjavio je nedavno pedesetpetogodišnji glumac. „Da mašemo mami sa vrata. Mama ide na posao. Pa-pa mama! Vidimo se kad se vratiš!“

Alek kaže da jedva čeka da bude tata – domaćica.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kelt Midlton i Princ Vilijem danas su odneli kući svog sina starog jedan dan. Kao pravi ponosni roditelji Vojvoda i Vojvodkinja od Kembridža danas su izašli iz bolnice Sent Meri. "Još uvek ... »»


Sindi Kraford sa porodicom na pijaci

Sindi Kraford (Cindy Crawford) je u nedelju snimljena kako šeta po pijaci u Malibu sa suprugom i decom. Ćerka Kaia ima 11 godina, a sin Presley skoro 14. Prethodnog dana, ova lepa ... »»

Silvestar Stalone

Silvestar Stalone sa porodicom na letovanju

Silvestar Stalone je sa porodicom stigao na letovanje u San Trope u Francuskoj. Šesdeset-sedmogodišnji glumac i scenarista pozirao je za fotoreportere u Clubu 55, sa suprugom Dženifer Flavin i ćerkama Sofijom ... »»