Kejt Mos sa porodicom na letovanju

Kejt Mos je upravo stigla u Španiju na odmor sa ćerkom Lila Grejs koja sad već ima 11 godina i mužem Džejmi Hajnsom.

The Miror je objavio kako je Kejt potrošila 2000 britanskih funti na cigarete. Naime, trideset-devetogodišnja manekenka trenutno pokušava da ostavi ili bar smanji cigarete i u tome joj najviše pomažu elektronske cigarete, a kada je stigla u Španiju shvatila je da ih nije ponela na letovanje. Zbog toga je pozvala svog šofera u Londonu i zamolila ga da uhvati prvi avion, ponese cigarete i pridruži se njoj i porodici na letovanju.

 

Kejt Mos sa porodicom na letovanju

 

celebritybabyscoop.com

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

uma-turman

Uma Thurman dobila treću bebu

20.07.2012. Uma Thurman je subotu 15-og jula dobila svoju treću bebu, ovog puta devojčicu. Bebin tata je švajcarski biznismen i milioner Arpad Busson (49) sa kojim je Uma počela da ... »»

Liam_Nison_deca

Liam Nison, samohrani roditelj

27.10.2012. Posle tragične smrti svoje supruge Nataše Ričardson 2009. godine, popularni glumac Liam Nison se suočio sa činjenicom da postaje samohrani roditelj svojim sinovima Majklu (17) i Danijelu (16). Filmski ... »»

Kejt se porodila

Kejt Midlton se porodila

Kejt Midlton se porodila u ponedeljak, 22. jula popodne i rodila sina. Vest koju je čekao ceo svet, nakon što je objavljeno da Kejt u ponedeljak, u ranim jutranjim satima primljena ... »»