Kortni Kardašijan tužena za očinstvo sina

Kortni Kardašijan je dobila tužbu za utvđenje očinstva njenog sina Mejsona.

Naime foto model Majkl Girgenti tvrdi je Kortin trogodišnji sin Mejson njegovo dete. On tvrdi da je upoznao Kortni na fotografisanju u avgustu 2008. godine, da su imali sex bez zaštite i da se posle 9 meseci rodio Mejson, koji jako liči na njega. Majkl u tužbi traži DNK analizu i starateljsvo nad Mejsonom.

Advokat Kortni Kardašijan je za TMZ izjavio da ta osoba traži način da tabloidima proda izmišljene priče, kako bi dobio na popularnosti na račun Kortni Kardašijan.

Majkl je još izjavio da je očigledno i da Mejson i Kortnina ćerka Penelope uopšte ne liče, o čemu možete i sami da prosudite na fotografiji.

Kortni Kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

metju broderik i cerke

Metju Broderik – duple obaveze

20.10.2012. Ponekad i zvezde, kao i svi ostali, imaju sasvim obične obaveze. Poznati glumac Metju Broderik u poslednje vreme provodi dosta vremena sa svojom decom u dnevnim rutinama. Pre par ... »»

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu sa suprugom Hilariom Boldvin i to vrlo uskoro, reklo bi se po slici. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Alek ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland ... »»

demi-moore ne razgovara sa ćerkama

Demi Moore ne razgovara sa ćerkama

23.07.2012. Demi Moore već neko vreme ne razgovara sa svojim ćerkama. Zapravo njene ćerke iz braka sa Bruce Willis-om, Rumer (23), Scout (21), i Tallulah (18), ne mogu više da ... »»