Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope.

Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od najpoznatijih organizatora zabava.

Najveći utisak na zabavi ostavili su baloni firme „Geronimo Baloons“, koji su za ovu priliku napravili velike balone, prečnika skoro jedan metar, sa kojih su visile ručno rađene papirne trake u nežnim roze bojama. Kortni je sama birala boje balona: roze, svetlo roze, puder roze i bela.

Da bi se naduvao ovako veliki balon, potrebno je helijuma koliko treba za 30 običnih balona, a upućeni su rekli da svaki košta oko 150 dolara.

Kortni je sliku sa balonima postavila na Instagram.

Kortni Kardašijan sa balonima

Na zabavi su prisustvali Kim Kardašijan i njena jednomesečna ćerka North West, mada beba nije izlazila iz kuće jer je suviše mala.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Liam_Nison_deca

Liam Nison, samohrani roditelj

27.10.2012. Posle tragične smrti svoje supruge Nataše Ričardson 2009. godine, popularni glumac Liam Nison se suočio sa činjenicom da postaje samohrani roditelj svojim sinovima Majklu (17) i Danijelu (16). Filmski ... »»

jessica alba

Jessica Alba – stroga mama

10.06.2012. Jessica Alba je nedavno izjavila da svoju četvorogodišnju ćerku Honor Marie Warren vaspitava prilično strogo. Ako je vreme za obrok i sto postavljen, bez obzira kolko se zaigrala, Honor ... »»

Pink-doji-bebu

U pauzi slikanja za novi album – Pink doji bebu

Pevačica Pink je nedavno izjavila da je njen život ranije bio „viski, suze i cigarete“, a da se sada pretvorio u „slinci, suze i kaka“. Pink je prošle godina postala mama ... »»