Igračka ili pribor za jelo?

Strana 1 od 13
tanjir za bebu -superdete

Kada vidite ovakav pribor za jelo, prva što vam sigurno pada na pamet je „Gde su bile ovakve stvari kad smo mi bili mali?“

U svakom slučaju, ako imate dete koje je teško naterati da sedi mirno i završi svoj obrok, sada imate puno načina da ga animirate.

 

 

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


3Doodler – prva 3D olovka

3Doodler - prva 3D olovka uskoro stiže na tržište!   Ako ste ikada poželeli da podignete olovku sa papira i ono što ste nacrtali napravite u 3 dimenzije - sada to i ... »»

kucica

Kućica za lutke „Smaland“

Kućica za lutke je san svake male devočice. Najpoznatije i verovatno najlepše kućice pravi firma „Lundby Dollhouses“ iz Švedske. Napravljene su sa puno detalja, koji u potpunosti odgovaraju realnosti, a ... »»

Provlačenje kroz laserske zrake

Provlačenje kroz laserske zrake

Provlačenje kroz laserske zrake je sjajna igra za decu, pogotovo u zimskom periodu. Verovatno i vaša deca provode u kući više vremena nego što ste planirali i kreću se manje nego što ... »»

Zvezdane staze portikla

Kako da Vaša beba postane štreber?

Mnogi mladi i ambiciozni roditelji danas se nadaju da će njihova beba kada poraste biti novi Bill Gates, ili bar Mark Zuckerberg. Ako želite da Vaše dete izraste u pravog štrebera, ... »»

Cartoon-ABC-2

Cartoon ABC – Android aplikacija – Naučite decu da čitaju i pišu na engleskom

Cartoon ABC je animirana android aplikacija, koja lagano uvodi decu u azbuku engleskog jezika. Preporučuje se za decu uzrasta od dve godine pa naviše. Znajući da maloj deci slova često ... »»