Lazy bag (lejzi beg) u dečijoj sobi

Strana 1 od 13
lazy bag 01

Lejzi beg (lazy bag ili bean bag) je prvo postao popularan kod tinejdžera, koji su uvek želeli da im soba bude drugačija i u trendu, a onda su roditelji otkrili koliko je takav nameštaj praktičan u sobama male dece.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: cocooncouture


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Bundeva u dečijoj ishrani

Bundeva u dečijoj ishrani

U mnogim zemljama bundeva je jedna od najvažnijih gajenih biljaka, a to upšte nije začuđujuće jer bundeva je nisko kalorična namirnica sa visokim sadržajem vitamina i minerala: na 100 gr ... »»

Srećno dete - 10 saveta za roditelje

Srećno dete – 10 saveta za roditelje

Šta to čini srećno dete koje se razvija u zadovoljnu odraslu osobu?   Odgajiti srećno dete je suština uspeha vaspitanja za mnoge roditelje. A šta je zapravo to što decu, a i ... »»

Urinarna‚ infekcija kod dece

Echerihija Colli – Urinarna infekcija kod dece

Echerihija Colli (Ešerihija Koli) je Gram negativna bakterija, koja živi u gastrointerstinalnom traktu i odgovorna je za dobro funkcionisanje gastrointerstinalnog trakta. Kao fekalna bakterija može da kontaminira uretru i da ... »»

Kako sprečiti gojaznost kod dece ?

Kako sprečiti gojaznost kod dece ?

Gojaznost je problem velikog broja dece danas. Nije tajna da su gojazna deca zadirkivana i tretirana loše od strane vršnjaka, ali pored toga gojaznost nepovoljno utiče i na zdravlje. Deca ... »»

Zašto deca lažu?

Zašto deca lažu ?

Zašto deca lažu? Laganje je veština koju sva deca vremenom nauče. Uz pomoć laganja deca pokušavaju da izbegnu krivicu i kaznu, kao i da se prikažu u boljem svetlu. Sva ... »»