Soba za bebu: Morsko dno

Strana 1 od 9

Motivi tropskih mora, kao retko koji drugi, istovremeno unose veselje i mir, pa su verovatno najviše zbog toga tako česta inspiracija u dekorisanju soba za bebu.

 

 

 

 

 

www.roomzaar.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

pozornica

Ideje za dečiju sobu: Pozornica

Deca vole predstave, bilo da ih gledaju ili da sama učestvuju u njima. Ako u dečijoj sobi postoji ćošak koji nije iskorišćen, mala i jednostavna pozornica sa zavesom može biti ... »»

radni-sto-m6

Radni sto za decu u malom prostoru

Radni sto, odnosno mesto na kome dete uči, uticaće na njegov stav prema učenju i radnim navikama i zbog toga je važno da, bez obzira koliko je mali prostor u ... »»

kreveti-na-sprat-01

Kreveti na sprat

Kreveti na sprat za decu jesu proizvod nedostatka prostora, ali uz malo mašte mogu da budu i ukras dečije sobe. Pogledajte nekoliko zanimljivih ideja: Crveno bela kombinacija u skladu sa tapetama. Kreveti ... »»

radni-sto-2-2

Dva radna stola za dva đaka u jednoj sobi

Kada jedno dete pođe u školu, mesto za jedan radni sto se nekako napravi, ali kada dođe vreme da i drugi đak dobije radni sto, treba biti kreativan i iskoristiti ... »»

Soba za bebu tirkizna

Soba za bebu – Tirkizno

    Tirkizna boja je uvek moderna i daje prostoru notu neuobičajenog.                   Soba tirkizne boje ne može delovati sumorno, čak ni kad je kombinujete sa sivom. Uz sive i bele detalje delovaće opuštajuće na svakog.           http://projectnursery.com/     U ... »»