Hotel Transilvania

The Art and Making of Hotel Transylvania„Dobrodošli u Hotel Transilvaniju“, Drakulinu rezidenciju, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi koji ih proganjaju!
Jednog posebnog vikenda, Drakula je pozvao neke od najčuvenijih čudovišta sveta, Frankenštajna i njegovu nevestu, Mumiju, Nevidljivog čoveka, porodicu Vukodlaka i druge, kako bi proslavili 118. rođendan njegove ćerke, Mevis. Nažalost, ceo Drakulin svet preti da se uruši kada se na vratima njegovog hotela pojavi jedan sasvim običan čovek.

 

 

 

Žanr: Komedija, Animirani
Zemlja porekla: SAD
Godina proizvodnje: 2012
Oficijelni sajt: www.sonypictures.com
Trajanje: 91 min

Režija: Genndy Tartakovsky
Uloge: Adam Sandler, Kevin James, Andy Samberg

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Dobri dinosaurus

Dobri Dinosaurus

Dobri dinosaurus je priča o putovanju dinosaurusa Arla u svet, u toku koga stiče neobičnog prijatelja - dečaka. Oni nas vode kroz pustolovinu u svetu, kakav bi bio da asteroid prečnika deset ... »»

FROZEN crtani

Zaledjeno kraljevstvo

Zaledjeno kraljevstvo (Frozen) je nova animirana komična avantura iz Disney studija. Neustrašiva i optimistična Ana kreće u epsku avanturu sa planinskim momkom Kristofom i njegovim vernim irvasom Svenom, kako bi pronašli ... »»

Snupi film

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih ... »»