Melani Grifit sa ćerkama na odmoru u Aspenu

 

 

Melani Grifit i Dakota

Pravi  odmor za Melani Grifit i ženski deo porodice! Ona je primećena u nedelju 23.-eg decembra u poznatom skijaškom centru Aspen u Koloradu, kako uživa po kristalno vedrom i hladnom vremenu na ski vikendu sa svojim ćerkama. Posle prepodnevne šetnje Dakotom, Melani Grifit je povela svoje ćerke šesnaestogodišnju Stelu i dvadesettrogodišnju Dakotu u božićnu kupovinu. Nakon uspešno završene kupovine devojke su krenule u zabavu.

Poznata glumica koja je pre samo par godina imala ozbiljnih problema sa alkoholom, zbog kojih je provela par meseci na kliničkoj rehabilitaciji, vidno je uživala u društvu svojih mezimica.

Od momaka, supruga Melani Grifit, zvezde filma „Maska Zoroa“, Antonia Banderasa i njenog dvadesetsedmogodišnjeg sina Aleksandra, nije bilo ni traga ni glasa.

 

 

 

 

Melani, Stela i DakotaMelani Grifit, Dakota i Stela

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Jennifer Love Hewitt čeka bebu

Jennifer Love Hewitt je u junu objavila da čeka bebu: "Veoma smo uzbuđeni i srećni što osnivamo porodicu!" Otac bebe je Brian Hallisay njen partner u životu i na ekranu. Poodmakla trudnoća ... »»

Gisele Bundchen 2

Gisele Bundchen čeka drugu bebu

21.08.2012. Gisele Bundchen je prošle nedelje na press konferenciju u Sao Paolu zvanično potvdila ono što je javnost nagađala - da čeka drugu bebu. Njena slika na naslovnoj strani Brazilskog Voga ... »»

RR

Riz Viterspun dobila bebu

4.10.2012. Riz Viterspun (Rees Witherspoon), postala je majka po treći put. Poznata glumica je u četvrtak 27. septembra donela na svet sina Tenesi Džejms Tota (Tennessee James Toth). Riz Viterspun i ... »»