Adel se porodila

adelPoznata pevačica i višestruka dobitnica prestižne nagrade Gremi, Adel, porodila se devetnaestog oktobra i dobila sina, svoje prvo dete u vezi sa momkom Sajmonom Koneckim. “Beba je zdrava, a Adel je veoma uzbuđena”, izjavio je njen predstavnik za štampu novinarima časopisa US Weekly.

Još od trenutka kada je na svom oficijalnom blogu objavila vest o trudnoći, Adel se fokusirala na predstojeću ulogu majke. Neposredno pred porođaj snimila je naslovnu numeru za novi film o Džejms Bondu “Skyfall” i nastavila rad na novom albumu. “Njena muzika na albumu biće inspirisana radošću, a trudnoća je imala veliki uticaj na njeno   komponovanje”, izjavili su bliski saradnici.

U ranijim izjavama Adel je navela će se posle porođaja u velikoj meri posvetiti ulozi majke, ali i žene, uzevši u obzir da su ona i Sajmon najavili moguće venčanje u skorijoj budućnosti.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kaia

Deca poznatih u reklamama

Desetogodišnja Kaia, ćerka jedne od najplaćenijih svetskih modela Cindy Craford, je na putu da krene maminim stopama. Kaia je očigledno nasledila maminu lepotu i manekenske proporcije i već je radila ... »»

Medox u novom filmu Brad Pita

Medox igra u novom filmu Bred Pita

Medox obožava akcione filmove i dobio je malu ulogu u novom filmu World War Z, u kom igra Brad Pit. "On je veliki fan akcionih fimova i ima malu ulogu. On ... »»

ShilohJoliePitt

Šajlo Džoli-Pit napunila 6 godina

Šajlo Džoli-Pit (Shiloh Jolly-Pitt) je ponovo na svim naslovnim stranama. Kćerka trenutno najpopularnijeg para na svetu, Anđeline Džoli i Bred Pita je juče, 27. maja, proslavila šesti rođendan. Šajlo je i ... »»