Kid’s Fest nagradni konkurs

Kids fest konkursNajpopularniji dečiji festival zabave – Dečiji filmski festival KIDS FEST – održaće se 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.

Osmi KIDS FEST u saradnji sa kompanijom  SAMSUNG organizuje nagradni konkurs „Snimi svoj film: moje školsko…“. Učenici i učenice osnovnih škola pozvani su da snime kratki film o nekoj od tema: moje školsko dvorište, moje školsko društvo, moje školsko radovanje, moje školsko uživanje, moje školsko zaljubljivanje… Video snimke treba, u prisustvu roditelja, postaviti na YouTube, i link za video poslati na adresu mojeskolsko@kids-fest.com. Najbolji film odabraće profesionalni žiri, a pobednik će osvojiti Samsung smart telefone za celo odeljenje!

Sve informacije o konkursu nalaze se na adresi  www.kids-fest.com.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

horoskop za bebe

Horoskop za BEBE

Horoskop za bebe je zanimljiv bez obzira na to da li zaista verujete u zvezde i astologiju, ili samo hoćete da se zabavite. Pogledajte šta zvezde kažu o vašem detetu, koje ... »»

Novogodišnja tradicija

10 aktivnosti za novogodišnju porodičnu tradiciju

Zadatak svakog roditelja je da deci priredi sjajan provod za Novu Godinu. Ono što radite sa decom za praznike, činiće veliki deo njihovih dragocenih uspomena tokim celog života. Svi smo pre praznike u ... »»

Ada Ciganlija - Park nauke - globus

Ada Ciganlija – Park Nauke – Globus

Ako ovih dana sa decom posetite Adu Ciganliju, obavezno obiđite Park nauke. Eksponati će deci sigurno biti zanimljivi, bez obzira na uzrast, a možete iskoristiti priliku i da im na ... »»