Gisele Bundchen čeka drugu bebu

Gisele Bundchen 221.08.2012. Gisele Bundchen je prošle nedelje na press konferenciju u Sao Paolu zvanično potvdila ono što je javnost nagađala – da čeka drugu bebu.

Njena slika na naslovnoj strani Brazilskog Voga za mesec jul, na kojoj je stomak strateški pokriven, kao i na svim slikama unutar magazina, izazvala je spekulacije javnosti o novoj trudnoći.

Nakon toga, Gisele je snimljena na plaži Kosta Rike, kako šeta sa svojim dvogodišnjim sinom Benjaminom. Kako je bila u bikiniju, jasno se video stomačić, međutim do sada nije bilo zvaničnih potvrda.

Gisele je i sama odrasla u mnogobrojnoj porodici sa pet starijih sestara, pa se i očekivalo da neće ostati na samo jednom detetu. Pored Benjamina, Njen muž Tom Brady ima četvorogodišnjeg sina Jack-a iz veze sa glumicom Bridget Moynahan.

GISELE-VOGUE-BRAZIL-COVER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kelt Midlton i Princ Vilijem danas su odneli kući svog sina starog jedan dan. Kao pravi ponosni roditelji Vojvoda i Vojvodkinja od Kembridža danas su izašli iz bolnice Sent Meri. "Još uvek ... »»


Bjonse predstavila bebu u dokumentarcu

Bjonse je u subotu 16.02. gostovala kod Opre Vinfri kako bi promovisala svoj dokumentatni film "Život je sve osim sna" ("Life is all but a dream") i tom prilikom otvoreno ... »»

Liam_Nison_deca

Liam Nison, samohrani roditelj

27.10.2012. Posle tragične smrti svoje supruge Nataše Ričardson 2009. godine, popularni glumac Liam Nison se suočio sa činjenicom da postaje samohrani roditelj svojim sinovima Majklu (17) i Danijelu (16). Filmski ... »»