Jessica Alba – stroga mama

jessica alba10.06.2012. Jessica Alba je nedavno izjavila da svoju četvorogodišnju ćerku Honor Marie Warren vaspitava prilično strogo. Ako je vreme za obrok i sto postavljen, bez obzira kolko se zaigrala, Honor Marie mora da ostavi igru i dođe da jede.

Za plakanje bez razloga Honor dobija „time out“. Zato odmah prestaje sa plakanjem jer ne želi u „time out“.

Jessica kaže da je, pre nego što je dobila decu, bila fokusirana na karijeru i da joj je to bila najvažnija stvar u životu. Međutim, kada je dobila decu to se promenilo. Bila je iznenađena kako su joj deca promenila prioritete i sve ostale stvari potisnula u drugi plan. Deca su jedino o čemu sada zaista brine.

Honor Marie je 7.-og juna proslavila četvrti rođendan. Jessica je tog dana na Twitter-u napisala: „Srećan rođendan mojoj slatkoj maloj princezi – pre 4 godine sam naučila pravo značenje ljubavi“. Uz ovaj komentar postavila je i sliku na kojoj mama i ćerka igraju po kući.

jessica alba rođendanI tata, Cash Waren je čestitao ćerki rođendan na twitter-u, a na slici, koju je postavio, se vidi kako cela četvoročlana porodica slavi rođendan.

Jessica Alba i njen muž Cash Warren su u braku su već četiri godine, a prošle godine su dobili i drugu ćerku kojoj su dali ime Haven Garner.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Liam_Nison_deca

Liam Nison, samohrani roditelj

27.10.2012. Posle tragične smrti svoje supruge Nataše Ričardson 2009. godine, popularni glumac Liam Nison se suočio sa činjenicom da postaje samohrani roditelj svojim sinovima Majklu (17) i Danijelu (16). Filmski ... »»

Gisele Bundchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen je na svojoj Instagram stranici postavila fotografiju na kojoj radi jogu u društvu svoje šestomesečne ćerke Vivian, uz komentar: "Vežbanje joge sa mojom malim pratnerom pre odlaska na ... »»

suri-cruise

Suri Cruise na naslovnim stranama

30.06.2012. Suri Cruise je jedno od najslikanije dece na svetu i sva žuta štampa, a i ona druga, objavljuju reportaže o svakom koraku, koji napravi van kuće. Za razliku od ... »»