Pernata Banda – Trejler

Pernata bandaPernata banda (originalno El Americano) novi crtani film  – u bioskopima od 16. februara 2016.

 

Koko je meksički tinejdžer papagaj, koji obožava i prati ludorije svog heroja, TV zvezdu, takođe papagaja El Amerikana, radije nego da učestvuje i pomaže u ptičijem cirkusu, koji vodi njegova porodica.

Kada pernata banda nasilnika počne da preti njegovom ocu kako bi im oteli cirkus, Koko odlučuje da je jedini spas u tome da se u borbu uključi njegov heroj El Amerikano.

On kreće na urnebesno i opasno putovanje u Holivud, kako bi ga pronašao. Na ovom putovanju, Koko otkriva da se heroj krije u njemu samom.

Crtani film Pernata banda je sinhronizovan na srpski jezik. Premijera u USA se očekuje u februaru 2016. godine.

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Zozonci u zemlji vetra

Zozonci u zemlji vetra

Zozonci u zemlji vetra 3D - priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno četiri godine nakon prvog dela, ! Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice. Zozonci ... »»


Hotel Transilvania

"Dobrodošli u Hotel Transilvaniju", Drakulinu rezidenciju, gde čudovišta i monstrumi, zajedno sa svojim porodicama mogu doći da se odmore i nađu utočište od ljudi koji ih proganjaju! Jednog posebnog vikenda, Drakula ... »»

nindza kornjace 2

Nindža Kornjače 2: Izvan Senke

Nindža kornjače se vraćaju u novom nastavku igranog filma "Izvan senke". Kao što naslov kaže, ovaj put izlaze iz senke na svetlost. U ovom nastavku Mikelanđelo, Donatelo, Rafaelo i Leonardo steći ... »»