Deda Mraz je sa Palilule

Deda Mraz je sa Palilule – novogodišnja manifestacija za najmlađe sugrađane uzrasta od tri do sedam godina, koju Opština Palilula organizuje sedmu godinu zaredom. Manifestacija počinje 18. i traje do 28. decembra. Biće podeljeno oko 8.500 slatkih paketića mališanima, koji idu u vrtić i onima koje kod kuće čuvaju bake i deke.

Uz podelu paketića deca će uživati u pozorišnim predstavama u izvođenju četiri pozorišne trupe. Biće prikazano ukupno 32 predstave – 30 u Ustanovi kulture „Palilula”, na sceni Stamenković, i po jedna za mališane iz Padinske skele u sportskoj hali u ovom naselju i za najmlađe iz Ovče u mesnom Domu kulture.

Sva deca koja idu u vrtić i njihovi roditelji ili staratelji dobiće preko vrtića pozivnicu sa kartom na kojoj piše vreme i mesto održavanja manifestacije, a za decu koja ne idu u vrtić, pozivnica i karta stižu na kućnu adresu. Za sva pitanja roditelji se mogu obratiti Kontakt centru na telefon broj 2694-429, poslati poruku na 069/8266-555 ili mejl na kontakt@palilula.org.rs.

Deda Mraz je sa Palilule

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Danas delimo karte za film NIKO 2 u bioskopima Tuckwood i Dom Sindikata

Prvih deset čitalaca koji danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma „Niko 2“ koji je na ... »»


Veliki Skylanders turnir

                U Lolipop igraonici 12. jula od 14h održaće se veliki Skylanders turnir. Pozivamo sve zainteresovane mališane da se prijave u inbox igraonice https://www.facebook.com/Lollipop.Igraonica?fref=ts. Najbolje očekuju vredne nagrade.

ALVIN I VEVERICE: VELIKA AVANTURA

Karaoke za decu sa Alvinom

U nedelju, 20. decembra u prizemlju UŠĆE Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom četvrtog nastavka o dogodovštinama popularnih veverica. Karaoke počinju u 18 časova i namenjene su deci uzrasta od ... »»