Karaoke za decu sa Alvinom

U nedelju, 20. decembra u prizemlju UŠĆE Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom četvrtog nastavka o dogodovštinama popularnih veverica.

ALVIN I VEVERICE: VELIKA AVANTURAKaraoke počinju u 18 časova i namenjene su deci uzrasta od 5 do 12 godina koja će zajedno sa Alvinom pevati dečije pesme i hitove pop muzike.

U novom filmu, krzneni drugari veruju da je Dejv (Srđan Timarov) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.
Film „Alvin i veverice:Velika avantura“ naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx od 24. decembra.

Žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji Slaven Došlo, Marija Serdar i Niggor zajedno sa Alvinom izabraće najuspešnije izvođače koji će biti nagrađeni vrednim nagradama.

MCF MegaCom Film, Naxi Radio i ekipa sinhronizacije pozivaju sve zainteresovane da se prijave na pr@mcf.rs.
 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Rok koncert za decu u DKCB-u 22. septembra

Povodom 44. Međunarodnog susreta dece Evrope „Radost Evrope'', u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB), u Takovskoj 8, u nedelju, 22. septembra, u 20 časova, Dečji kulturni centar Beograd ... »»

UNIVERZITET ZA MONSTRUME

2 x 2 karte za UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Taramount film i SuperDete Vas vode u bioskop u sredu, 26. juna. Naši prijatelji iz Taramount filma obezbedili su 2x2 karte za projekciju novog filma za decu UNIVERZITET ZA MONSTRUME. Pratite nas ... »»

Letnja radionica igraonica

Letnja radionica igraonica

Dečji Savez grada Vranja svake godine tradicionalno organizuje letnju radionicu igraonicu za decu. Ovogodišnja letnja igraonica radionica počinje sa radom u ponedeljak, 22. jula i trajće do 23. avgusta 2013.godine. Za učešće ... »»