Poklanjamo knjige za decu – Lota pravi lom

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane.

Knjigu Pas i njegov dečak dobila sa je Sandra Đurasović koja je na pitanje „Šta je to kućni ljubimac?“ poslala odgovor: „Kucni ljubimac je pravi kuca, a ne kao onaj što je tata izvadio baterije pa ne laje više.“

Lota pravi lomDanas vam poklanjamo knjigu

Lota pravi lom – autor Astrid Lindgren

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je pitanje postavite svom detetu i pošaljete nam najsimpatičniji odgovor.

Nagradno pitanje za ovu knjigu glasi:

„Šta je Pipi Duga Čarapa?“

Odgovore slati na e-mail adresu: adresar@superdete.com 26.03.2014. do 18:00

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Za vikend vas vodimo u Malo pozorište Duško Radović

Za vikend smo vam spremili karte za predstave u Malom pozorištu Duško Radović! Prva tri čitaoca koja pošalju mail sa tačnim odgovorom na nagradno pitanje sutra u 11:0oh dobiće po ... »»


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Turbo dan 17. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City

Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, " Turbo ", igre i pokloni iz filma na pretpremijeri filma Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova "Kung Fu panda", "Madagaskar" i "Kruds" ovog ... »»