Prijava za festival monodrame

festival monodrame Prijava za festival monodrame

U toku su prijave za učešće na 22. Festivalu monodrame za decu, koji će se u organizaciji Zmajevih dečjih igara održati u Novom Sadu početkom decembra 2013. Godine. Prema propozicijama monodrame na festivalu koje mogu biti verbalne ili neverbalne u trajanju do 15 minuta mogu izvesti studenti na akademiji i diplomirani glumci i lutkari. Rok za prijavu učešća je 20. oktobar 2013. godine.

Molimo zainteresovane da se do navedenog datuma jave na mail zdigre@gmail.com ili nspop@eunet.rs, kao i na telefone Zmajevih igara: 021/ 6611 266, 021/ 6613 648 kako bi dobili prijavni list i propozicije Festivala monodrame za decu.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Spisak dobitnika nagrada nagradne igre „Najlepše je napolju!!“

Dragi učesnici nagradne igre, Spisak dobitnika nagrada SuperDete Facebook nagradne igre "Najlepše je napolju" je u tabeli dole. Spisak nagrada možete videti ovde. Molimo dobitnike da nam u roku od 5 dana, sa ... »»


Druženje sa Skylandersima

Prošlog vikenda u galeriji Ozon organizovano je druženje sa Skylandersima. Pogledajte kako su se mališani zabavili družeći se sa svojim omiljenim junacima.           Ovako je izgledao ulaz u čarobni svet Skylandersa, koji ... »»

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas u bioskop: Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas na film Šetnja sa dinosaurusima u sredu, 25. decembra u 17:20 Prva 3 čitaoca koji danas u 20h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com  sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće ... »»