Šakira predstavila bebu na Twitter-u

milanpique---zŠakira je pre 3 dana postavila prvu sliku svoje bebe na svom Twitter nalogu, zajedno sa ocem Gerard Pique-om, fudbalerom Barselone. Beba je dečak i zove se Milan, a tata nije izdržao i slikao je nogice svog malog fudbalera u personalizovanim Nike patikama sa bebinim imenom.

Za razliku od ostalih slavnih ličnosti, koje slike svojih beba prodaju naslovnim stranama za milione dolara, ona je uz sliku postavila link i pozvala fanove da slike pogledaju na UNICEF web stranici, na kojoj mogu donirati novac za kupovinu opreme za decu zemalja u razvoju.

Fanovi na ovoj stranici mogu kupiti mreže za komarce, polio vakcine i druge deci neophodne stvari..

shakira-baby--z

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Petra Eklston

Petra Eklston sa bebom

Petra Eklston je izašla u kupovinu sa svojom šestomesečnom ćerkom Laviniom i pružila priliku javnosti da najzad vidi bebu. Dvadesetčetvorogodišnja pripadnica džet-seta, ćerka Bernija Eklstona, predsednika i direktora Formule 1 i ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»

Beba Kim Kardašijan i visoka moda

Beba Kim Kardašijan dobila garderobu sa pariskog Feshion week-a

Kim Kardašijan je postavila sliku tromesečne North na Instagramu uz komentar: "Nedostaje mi buđenje sa mojom malom" Kim je sa suprugom otputovala u Evropu na pariski Feshion week dok je bebu ... »»