Najskuplje slike beba u Holivudu – Milioni za naslovnu stranu!

Strana 1 od 10
Knox i Vivien

U svetu poznatih je postala praksa da fotografije svojih prinova prodaju velikim magazinima za milionske iznose, po principu ko da više.

Pogledajte 10 najskupljih fotorgafija i koliko su za njih dobili slavni roditelji:

1. Anđelina Žoli i Bred Pit dobili su ukupno 15.000.000 dolara za prve fotografije svojih blizanaca Noksa i Vivien od magazina People i Hello!

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kortni Kardašijan sa balonima

Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope. Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od ... »»


Jennifer Love Hewitt čeka bebu

Jennifer Love Hewitt je u junu objavila da čeka bebu: "Veoma smo uzbuđeni i srećni što osnivamo porodicu!" Otac bebe je Brian Hallisay njen partner u životu i na ekranu. Poodmakla trudnoća ... »»

Šakira i milan

Šakira i Milan radno provode leto

Šakira provodi leto radno u studiu, ali ne propušta ni vreme sa svojim sinom Milanom. Njena Instagram stranica je punanjegovih slika. Pre neki dan je postavila sliku na kojoj Milan u ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»

mariah-carey-nick-cannon-twins

Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta ... »»