Madona polila sina u emisiji Elen Dedženeris

madonnaPop ikona Madona je, u predahu svoje turneje, gostovala u šou emisiji Elen Dedženeris, a kao specijalnog gosta povela je svog dvanaestogodišnjeg sina Roka. Cilj ovog gostovanja je učešće u humanitarnoj akciji, koja donira 10.000 $ fondaciji za borbu protiv raka dojke.

Madona je bila obučena u kostim poput kaveza i više je izgledala kao gospodarica, a ne kao majka četvoro dece (pored pomenutog Roka tu su i šesnaestogodišnja Lurdes, sedmogodišnji Dejvid Banda i šestogodišnji Mersi Džejms). Međutim, po rečima svog sina Roka, Madona je zaista dobra majka.

roko „Da li je tvoja majka stroga i da li je dobra majka?“, upitala ga je Elen. „Ona je dobra majka i to je sve što ću reći. Stroga je, ali na dobar način“, odgovorio je Roko i zatim saznao da mora da sedi na stolici i bude poliven vodom kako bi sakupili potrebnu količinu novca za humanitarnu akciju. Vidno se zabavljajući Madona je požurila da pogodi metu kako bi polila Roka, međutim iz sva tri pokušaja je promašila, pritom se našalivši, „Možda se nikada nećeš nakvasiti dušo, loša sam u gađanju“.

Četvrti hitac je na sebe preuzela Elen i iz prvog pokušaja pogodila metu i tako okupala dobrodušnog Roka.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Gisele Bundchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen sa bebom vežba jogu

Gisele Bündchen je na svojoj Instagram stranici postavila fotografiju na kojoj radi jogu u društvu svoje šestomesečne ćerke Vivian, uz komentar: "Vežbanje joge sa mojom malim pratnerom pre odlaska na ... »»


Jennifer Love Hewitt čeka bebu

Jennifer Love Hewitt je u junu objavila da čeka bebu: "Veoma smo uzbuđeni i srećni što osnivamo porodicu!" Otac bebe je Brian Hallisay njen partner u životu i na ekranu. Poodmakla trudnoća ... »»

Paris Jackson

Paris Džekson kod Opre Vinfri

15.06.2012. Paris Džekson (Paris Jackson)  je pre par dana dala ekskluzivni intervju  Opri Vinfri (Oprah Winfrey), u kome je pričala o raznim temama, u koje javnost  do sada nije imala ... »»