Kortni Kardašijan tužena za očinstvo sina

Kortni Kardašijan je dobila tužbu za utvđenje očinstva njenog sina Mejsona.

Naime foto model Majkl Girgenti tvrdi je Kortin trogodišnji sin Mejson njegovo dete. On tvrdi da je upoznao Kortni na fotografisanju u avgustu 2008. godine, da su imali sex bez zaštite i da se posle 9 meseci rodio Mejson, koji jako liči na njega. Majkl u tužbi traži DNK analizu i starateljsvo nad Mejsonom.

Advokat Kortni Kardašijan je za TMZ izjavio da ta osoba traži način da tabloidima proda izmišljene priče, kako bi dobio na popularnosti na račun Kortni Kardašijan.

Majkl je još izjavio da je očigledno i da Mejson i Kortnina ćerka Penelope uopšte ne liče, o čemu možete i sami da prosudite na fotografiji.

Kortni Kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Gisele Bundchen 2

Gisele Bundchen čeka drugu bebu

21.08.2012. Gisele Bundchen je prošle nedelje na press konferenciju u Sao Paolu zvanično potvdila ono što je javnost nagađala - da čeka drugu bebu. Njena slika na naslovnoj strani Brazilskog Voga ... »»

ShilohJoliePitt

Šajlo Džoli-Pit napunila 6 godina

Šajlo Džoli-Pit (Shiloh Jolly-Pitt) je ponovo na svim naslovnim stranama. Kćerka trenutno najpopularnijeg para na svetu, Anđeline Džoli i Bred Pita je juče, 27. maja, proslavila šesti rođendan. Šajlo je i ... »»

Kejt_Midlton

Princeza Kejt Midlton najavila dolazak kraljevskog naslednika

Kejt Midlton se priprema za skori dolazak kraljevskog naslednika! Par, koji je već osamnaest meseci u braku, u ponedeljak trećeg decembra potvrdio je da će princeza Kejt Medlton po prvi put ... »»