Kortni Kardašijan tužena za očinstvo sina

Kortni Kardašijan je dobila tužbu za utvđenje očinstva njenog sina Mejsona.

Naime foto model Majkl Girgenti tvrdi je Kortin trogodišnji sin Mejson njegovo dete. On tvrdi da je upoznao Kortni na fotografisanju u avgustu 2008. godine, da su imali sex bez zaštite i da se posle 9 meseci rodio Mejson, koji jako liči na njega. Majkl u tužbi traži DNK analizu i starateljsvo nad Mejsonom.

Advokat Kortni Kardašijan je za TMZ izjavio da ta osoba traži način da tabloidima proda izmišljene priče, kako bi dobio na popularnosti na račun Kortni Kardašijan.

Majkl je još izjavio da je očigledno i da Mejson i Kortnina ćerka Penelope uopšte ne liče, o čemu možete i sami da prosudite na fotografiji.

Kortni Kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

ShilohJoliePitt

Šajlo Džoli-Pit napunila 6 godina

Šajlo Džoli-Pit (Shiloh Jolly-Pitt) je ponovo na svim naslovnim stranama. Kćerka trenutno najpopularnijeg para na svetu, Anđeline Džoli i Bred Pita je juče, 27. maja, proslavila šesti rođendan. Šajlo je i ... »»

Alek Boldvin

Alek Boldvin dobio bebu

Alek i Hilaria Boldvin dobili su ćerku u petak 23. avgusta. Hilarija je na svom Twitter nalogu objavila: "Presrećni smo što objavljujemo rođenje naše ćerke. Ona je apsolutno savršena!" Beba se ... »»

suri-cruise

Suri Cruise na naslovnim stranama

30.06.2012. Suri Cruise je jedno od najslikanije dece na svetu i sva žuta štampa, a i ona druga, objavljuju reportaže o svakom koraku, koji napravi van kuće. Za razliku od ... »»