Kim Kardašijan predstavila ćerku javnosti

north westNajzad je javnost videla fotografiju North West, ćerke Kim Kardašijan i Kanje Vesta. Od kako se porodila, Kim praktično ni ne izlazi iz kuće, a niko sem kruga porodice nije video bebu. U par prilika, kada su bebu iznosili iz kuće, bila je prekrivena i nije se  mogla videti.

Kim i Kanje su pre nekog vremena izjavili da neće prodati bebine fotografije ni jednom magazinu, iako je procenjeno da bi za njih mogli da dobiju oko 3 miliona dolara.

U petak, 23. avgusta, Kanje je gostovao u emisiji Kris Džener, Kimine mame i tom prilikom je pored toga što je pričao svojoj vezi sa Kim i ulozi oca, pokazao publici fotografiju bebe. Kasnije je fotografija objavljena na zvaničnom Twitter nalogu emisije Kris Janner Show.

kim kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Upoznajte ćerku Gisele Bundchen

Gisele Bundchen je juče na Face Book-u predstavila svoju ćerku Vivian Lake Brady uz poruku: "Ljubav je sve! Lep petak i puno ljubavi svima!" Vivan ima 9 nedelja, a rođena je ... »»

adel

Adel se porodila

Poznata pevačica i višestruka dobitnica prestižne nagrade Gremi, Adel, porodila se devetnaestog oktobra i dobila sina, svoje prvo dete u vezi sa momkom Sajmonom Koneckim. “Beba je zdrava, a Adel ... »»

gwen-stefani-3

Gwen Stefani ponovo ofarbala sinu kosu

Kingston, stariji sin Gwen Stefani ponovo ima novu frizuru. Viđen je kako drži svoju mamu za ruku kada su stigli u New York, na JFK aerodrom, sa kosom koja je ... »»