Alek Boldvin dobio bebu

Alek BoldvinAlek i Hilaria Boldvin dobili su ćerku u petak 23. avgusta. Hilarija je na svom Twitter nalogu objavila: „Presrećni smo što objavljujemo rođenje naše ćerke. Ona je apsolutno savršena!“

Beba se zove Karmen Gabriela Boldvin.

Aleku, koji sada ima 55 godina i dvadeset-devetogodišnjoj Hilariji ovo je prvo zajedničko dete, a Alek iz braka sa Kim Besinger ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland, koja je povodom dobijanja sestre tek rođenoj Gabbrijeli na svom Tubmlir nalogu napisala dugačko i emotivno pismo.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Šakira predstavila bebu na Twitter-u

Šakira je pre 3 dana postavila prvu sliku svoje bebe na svom Twitter nalogu, zajedno sa ocem Gerard Pique-om, fudbalerom Barselone. Beba je dečak i zove se Milan, a tata ... »»

madonna

Madona polila sina u emisiji Elen Dedženeris

Pop ikona Madona je, u predahu svoje turneje, gostovala u šou emisiji Elen Dedženeris, a kao specijalnog gosta povela je svog dvanaestogodišnjeg sina Roka. Cilj ovog gostovanja je učešće u ... »»

Kortni Kardašijan sa balonima

Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope. Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od ... »»