KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX.
U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog stripa pored kreativnih aktivnosti deca i šira publika imaće prilike da pogledaju selekciju animiranih filmova namenjenu najmlađima sa slovenačkog festivala animiranog filma Animateka.

Međunarodni festival animiranog filma Animateka postoji od 2004. godine, sa ciljem da poboljša cirkulaciju produkcije animiranog filma iz centralne i istočne Evrope.

 

 

 

 

17h | Radionica stripa i ilustracije za decu

Deca će zajedno sa umetnicima, gostima festivala NOVO DOBA kao što su Jean-Jacques Tachdjian iz Francuske i Boris Pramatarov iz Bugarske kreirati strip albume, narativne ilustacije i bojanke.

Aktivnosti su namenjene deci uzrasta od 6-13 godina

18h | ANIMATEKA ZA DECU

Slon po Animateki Selekcija kratkih animiranih filmova za decu.

Prijave za učešće u programu nije neophodno slati!!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Borsko kulturno leto

Borsko Kulturno Leto 2013

U toku je Borsko Kulturno Leto, manifestacija koju tradicionalno organizuje ustanova Centar za kulturu opštine Bor. Svi programi počinju u 19:00 sati na platou Doma kulture ili u amfiteatru. Određeni programski ... »»

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se 26. oktobra od 17 – 20 časova u shopping centru „Stadion“. Ulaz je besplatan kao i na XII Campina puddis ... »»

audicija - muzicka radionica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU – KC Čukarica

Audicija za MODERNU MUZIČKU RADIONICU održaće se u Kulturnom Centru Čukarica u utorak 2.10. od 12:00-16:00 časova. Program je besplatan, namenjen mladima Čukarice (od 12 - 20 godina) i obuhvata zajedničke ... »»