Ram za ogledalo od starih igračaka

Strana 1 od 5
ram od igracaka

Sigurno imate gomilu sitnih igračaka koje vašem detetu nisu više zanimljive. Evo sjajnog načina da ih iskoristite i napravite neobično ogledalo za dečiju sobu ili neku drugu prostoriju.

 

 

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Letnji spomenar

Zabava za raspust – Napravite Letnji spomenar

Raspust ponekad predugo traje - naročito za roditelje. Treba osmisliti aktivnosti za dete za svaki dan, tokom skoro 3 meseca i ima dana kada jednostavno nemate odgovor na pitanje „Šta ... »»

magneti-8

Magneti za frižider od kamenčića sa plaže

Magneti za frižider, koje napravi Vaše dete, sigurno su dragoceniji ukras od onih koje ste kupili. Ako ih napravite zajedno od kamenčića, koje ste zajedno skupljali na plaži, biće lepši ... »»

Jesenje kreativne igre za decu

Jesenje kreativne igre za decu

Jesen nam donosi veliki broj ideja kako da na zabavan i kreativan način provedemo vreme u igri sa decom. Predlažemo Vam nekoliko kreativnih igara, koje mogu da zaokupe pažnju Vaše ... »»

otisak-2

Otisak dlana Vašeg deteta – šansa koja se ne ponavlja

Kada dobijete bebu vreme počne da leti. Iako se mamama i tatama malih beba čini da nikako da prođe vreme pelena, odjednom je tu prvi rođendan. Drugi dođe još brže, ... »»

snesko belic

Ukrasi za jelku od dugmića I deo

Sneško Belić od dugmića je sladak ukras za jelku koji se veoma lako pravi Uz malo pripreme sa vaše strane, svako dete već od 4 godine starosti može da napravi svog ... »»