Horoskop za bebe – Devica

Horoskop za bebe rođene od 23. Avgusta – 22. Septembra

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica je zemljani znak I njom vlada planeta Merkur. Bebe rođene u znaku Device su radoznale. Spretne I posebne od najranijeg uzrasta.

Bebe Device imaju visoke standard I prirodno su obazrive. One će uvek prvo zastati da procene situaciju pre nego što se upuste u nešto.

Pomozite svojoj Devici da se opusti I uživa u malim životnim zadovoljstvima. Izvedite je napolje u veliki svet, u parkić da hrani golubove, na plivanje ili piknik. Izbalansirana ishrana, redovno spavanje I odmori su važni za device koje su sklone preteranoj brizi I anksioznosti. Sve što podstiče opuštanje će prijati bebi I pomoći joj da ostane smirena.

Kako beba raste, uživaćete u njenoj želji da bude korisna. Device su uvek spremne da pomognu i teže perfekcionizmu u svemu što rade. Loša strana je što vaš Devica “pomoćnik” može biti malo izbirljiv I previse sitničav. Vaše dete Devica će verovatno organizovati svoje igračke I čuvati pare od džeparca kako bi kupilo nešto posebno, dok će druga deca svoj odmah trošiti.

Device brinu o zdravlju I najsvesnije su svog tela, od svih znakova. Vole da probaju nove stvari, rade stvari na svoj način, iskrene odgovore I izbore u životu.

Poznate Device:

Sean Connery, Michael Jackson, Keanu Reeves, Beyonce Knowles, Freddie Mercury, Amy Winehouse, Bill Murray, Stephen King, Nicole Richie

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Rak

Horoskop za bebe – Rak

Horoskop za bebe rođene od 21. Juna – 22. Jula   Rak je četvrti znak Zodijaka i njime vlada Mesec. Vaša beba će biti nežna, osetljiva i osećajna, ali u isto vreme i ... »»

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»

Horoskop za bebe - skorpija

Horoskop za bebe – Škorpija

Horoskop za bebe rođene od 23. Oktobra – 21. Novembra   Škorpija je jedan od najkomplikovanijih znakova Zodijaka. Škorpije su inteligentne i strastvene, ali su i posesivne i ponekad osvetoljubive. Koliko god opušteno da vam deluje, ispod ... »»