U petak počinje Dečiji Sajam !

U petak počinje dvanaesti CAMPINA PUDDIS dečiji sajam, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3.

Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

U petak počinje Dečiji SajamPosetioci će tri dana, od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Campina puddis dečijem sajmu. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu,  a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Na nekoliko štandova nalaze se i organizacije koje brinu o najmlađima kao što su: UNICEF, NURDOR, Udruženje „Dobra vila“, Bitka za bebe, a roditelji će moći i da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece.

Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, a očekuje ih još dosta nagradnih igara poput Campina puddis feir play fudbalske lige, Evy baby puzijade, Evy baby ples beba, dok će se na bini bebe takmičiti u osvajanju proizvoda i još dosta toga.

Koliko je Campina puddis dečiji sajam značajan za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

potraga za blagom

Potraga za blagom na premijeri filma Ted-izgubljeni pustolov 3D

Povodom premijere komične 3D avanture Ted - izgubljeni pustolov, 27. aprila u Food Court-u "Ušće Shopping Center-a" od 12 do 14h biće organizovana Potraga za blagom, a na projekciji filma ... »»


Takmičenje za mališane MOJ BRAT I JA

Dragi prijatelji, Povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma „NIKO 2“, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Taramount film organizuje takmičenje za mališane, pod nazivom MOJ BRAT I JA . Ova lepa zabava je ... »»


Rok koncert za decu u DKCB-u 22. septembra

Povodom 44. Međunarodnog susreta dece Evrope „Radost Evrope'', u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB), u Takovskoj 8, u nedelju, 22. septembra, u 20 časova, Dečji kulturni centar Beograd ... »»