U petak počinje Dečiji Sajam !

U petak počinje dvanaesti CAMPINA PUDDIS dečiji sajam, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3.

Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja za mališane i njihove roditelje.

U petak počinje Dečiji SajamPosetioci će tri dana, od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Campina puddis dečijem sajmu. Oko 100 izlagača predstaviće svoje proizvode za decu, od onih neophodnih poput obuće, odeće, opreme za bebe, razne vrste hrane, pa sve do onih koji obogaćuju dečije odrastanje – knjige, časopisi, filmovi, muzika za decu,  a izlagači su za sve posetioce pripremili i specijalne popuste.

Na nekoliko štandova nalaze se i organizacije koje brinu o najmlađima kao što su: UNICEF, NURDOR, Udruženje „Dobra vila“, Bitka za bebe, a roditelji će moći i da čuju predavanja specijalizovanih stručnjaka iz raznih oblasti o pravilnom razvoju i rastu dece.

Mališani će uživati u pesmi i igri na bini, aktivnostima na sportskom terenu, druženju sa Saobraćajnom policijom, Vatrogasnom brigadom, Žandermerijom, Pažljivkom iz Agencije za bezbednost saobraćaja, a očekuje ih još dosta nagradnih igara poput Campina puddis feir play fudbalske lige, Evy baby puzijade, Evy baby ples beba, dok će se na bini bebe takmičiti u osvajanju proizvoda i još dosta toga.

Koliko je Campina puddis dečiji sajam značajan za pravilan rast i razvoj dece govori i to što su ga podržale državne institucije: Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu i Skupština grada Beograda

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dobitnici ulaznica za projekciju filma Grozan ja 2

Ulaznice za projekciju filma Grozan ja 2 osvojili su: J.Divić D.Vasilić M.Simonović S.Petrović M.Bujisić M.Stefanović V.Vesnić L.Dimić K.Ličanin M.Rajković   Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svima na velikom odzivu u nagradnoj ... »»


Rok koncert za decu u DKCB-u 22. septembra

Povodom 44. Međunarodnog susreta dece Evrope „Radost Evrope'', u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB), u Takovskoj 8, u nedelju, 22. septembra, u 20 časova, Dečji kulturni centar Beograd ... »»


Hor “The International Belgrade Singers” i Ambasada Kanade predstavljaju Muzika doseljenika

Severna Amerika je kontinet koji su osnovali doseljenici. Oni su sa sobom doneli muziku iz svog zavičaja, i ova ista etno-narodna muzika se i dan danas može čuti sa obe ... »»