Turbo 3D dojurio u bioskope

Turbo 3D dojurio u bioskopeUzbudljiva animirana komedija Turbo 3D stigla je u domaće bioskope. Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima „Kolosej“ i „Cineplexx Delta City“ publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili glasove junacima filma, ali i da učestvuju u zabavnim tematskim aktivnostima. Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić, Jelena Stojiljković i Marko Marković pozdravili publiku na pretpremijernim projekcijama.

Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić, Jelena Stojiljković i Marko Marković družili su se i sa mališanima koji su prisustvovali „Turbo“ danu u bioskopu „Cineplexx Delta City“ danas od 12 do 17h. Brojni posetioci su se zabavili „Trkama Turbo puževa“, video igrama na konzolama „ComputerLand-a“ i programom koji je vodio stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“.
Najbolji takmičari u ovim igrama osvojili su nagrade iz filma „Turbo 3D“ i poklone „ComputerLand-a“.
Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova „Kung Fu panda“, „Madagaskar“ i „Kruds“, prati  običnog baštenskog puža koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč „sporo“ ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali. Osim pomenutih glumaca, junacima filma glasove su pozajmili i: Dragan Mićanović, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Turbo 3D dojurio u bioskope

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Nagradna igra SuperDete

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com Pravila Nagradne Igre: Nagradna igra SuperDete “Najlepše je napolju!!” počela je u petak 24.05.2013. u 12:00h i traje do 14.06.2013 u 24:00h. U Nagradnoj igri mogu učestvovati ... »»

proslava nove godine za decu

Trg Bajki – Novogodišnji program za decu

Trg bajki na kome će se, u okviru novogodišnje manifestacija „Beogradska zima”, svakodnevno, do 15.01.2016. igrati srpske narodne i bajke braće Grim namenjene deci, ali u odraslima,  otvoren je 15.12.2015 na platou ... »»


Dečiji rekreativni dan – Feel Life Open 4

Gradska opština Rakovica u saradnji sa fitnes centrom Feel Life organizuje dečiji rekreativni       dan pod nazivom Feel life open 4, u nedelju 1. septembra sa početkom u 17h na Starom ... »»