Turbo 3D dojurio u bioskope

Turbo 3D dojurio u bioskopeUzbudljiva animirana komedija Turbo 3D stigla je u domaće bioskope. Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima „Kolosej“ i „Cineplexx Delta City“ publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili glasove junacima filma, ali i da učestvuju u zabavnim tematskim aktivnostima. Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić, Jelena Stojiljković i Marko Marković pozdravili publiku na pretpremijernim projekcijama.

Marko Šelić Marčelo, Marko Janketić, Milan Antonić, Jelena Stojiljković i Marko Marković družili su se i sa mališanima koji su prisustvovali „Turbo“ danu u bioskopu „Cineplexx Delta City“ danas od 12 do 17h. Brojni posetioci su se zabavili „Trkama Turbo puževa“, video igrama na konzolama „ComputerLand-a“ i programom koji je vodio stručni tim animatora iz centra za animaciju dece „Čigra igra“.
Najbolji takmičari u ovim igrama osvojili su nagrade iz filma „Turbo 3D“ i poklone „ComputerLand-a“.
Turbo 3D, nova animirana komedija autora hit filmova „Kung Fu panda“, „Madagaskar“ i „Kruds“, prati  običnog baštenskog puža koji ima neverovatan cilj: da postane svetski šampion u trkama. Reč „sporo“ ne postoji u rečniku ovog upornog puža željnog avanture. Odlučan u ideji da se ubrza po svaku cenu on stavlja svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki i nijedan sanjar premali. Osim pomenutih glumaca, junacima filma glasove su pozajmili i: Dragan Mićanović, Bojana Stefanović, Nenad Ćirić, Ivan Zekić, Miloš Samolov, Bojan Krivokapić, Marko Živić, Tomaš Sarić, dok je reditelj sinhronizacije Miloš Paunović.

Turbo 3D dojurio u bioskope

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

na-vrh-jele-na-dnu-bora

„Na vrh jele, u dnu bora“ – donatorska priredba

Donatorska priredba za decu "Na vrh jele, u dnu bora" u Kulturnom centru Rex Povodom inicijative ,,Zelene škole'', Ekoist kreativna mreža i Eko-musketari iz OŠ „Drinka Pavlović" organizuju donatorsku priredbu u ... »»


Veliki Skylanders turnir

                U Lolipop igraonici 12. jula od 14h održaće se veliki Skylanders turnir. Pozivamo sve zainteresovane mališane da se prijave u inbox igraonice https://www.facebook.com/Lollipop.Igraonica?fref=ts. Najbolje očekuju vredne nagrade.

dečiji sajam 2013

Dečiji sajam počinje sutra

Tradicionalni jedanaesti Wudy dečiji sajam, počinje sutra na Beogradskom sajmu u hali 3 i trajaće od 26. do 28. aprila, a organizatori pored bogatog programa, pripremaju i dosta iznenađenja za ... »»