Radionice za decu ARHIKULTURA – DKC MAJDAN

Ove jeseni Majdan nastavlja program arhitektonskih radionica – ARHIKULTURA.
Program je namenjen deci uzrasta 9 do 14 godina i nudi im priliku za učenje kroz sopstveno iskustvo – „learn…ing by doing“ – metod koji im nedostaje u redovnom obrazovanju, a koji prirodi dečije spoznaje najviše godi i daje najbolje rezultate.

Bavićemo se prostorom, učiti kreativnom mišljenju i stvarati zajedno, počevši od 5. oktobra 2013. Program traje tri meseca – do kraja prvog polugodišta, i nastavlja se na proleće.

Ritam rada je ostao isti – družimo se jednom nedeljno, 2 sata. Promenili smo termin, prema informacijama koje smo od vas dobijali, pa se nadamo da će sada mnogima biti lakše da se organizuju – radićemo subotom od 16 do 18h, u sali 8.

Broj mesta je ograničen a prijavljivanje možete obaviti putem telefona ili maila:
Biljana Branković 063.8308.128
office@proces.rs

DKC Majdan Arhikultura

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

VELIKA DEČJA TURA Noć muzeja

Velika dečja tura – NOĆ MUZEJA

Jubilarna, 10. Noć muzeja, koja se održava 18. maja, posebna pažnju posvećuje najmađim posetiocima. Specijano za njih je kreirana VELIKA DEČJA TURA na čak 12 lokacija u okviru programa, u ... »»


Danas vam delimo karte za Grozan ja 2

Danas vam delimo karte za animirani film Grozan ja 2. Prvih deset čitalaca koji u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na pitanje: Kako se zove glavni junak filma Grozan ... »»


Dečiji rekreativni dan – Feel Life Open 4

Gradska opština Rakovica u saradnji sa fitnes centrom Feel Life organizuje dečiji rekreativni       dan pod nazivom Feel life open 4, u nedelju 1. septembra sa početkom u 17h na Starom ... »»