Prvi MIKSER KIDS MARKET

Mikser kids marketMikser kids market je nova platforma kulturne organizacije Mikser koja se održava u nedelju, 13. oktobra od 12 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Na premijernom izdanju će učestvovati više od 40 učesnika, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kolekcionari igračaka  drugi mali i veliki entuzijasti. Program će upotpuniti čak 11 radionica za decu – od kulinarskih, do muzičkih, plesnih, likovnih i dr, koje će Mikser kids market učiniti savršenim mestom da sa svojim mališanima provedete kreativan dan. Ulaz je slobodan.

Radionice na „Mikser kids marketu“ će se odvijati na dve lokacije – na bini i na galeriji Mikser House-a. Na bini mališane očekuju sledeće radionice: u 12 časova dečja plesna anti-stres radionica – „Plesić anti-stresić“, dr Mirjane Mićović, u 13 časova – „Čigra“, interaktivna radionica, u 14 „Fine Cake“, kulinarska radionica, u 16 sati plesna radionica škole „Tango Natural“, u 17 je još jedna „Čigrina“ interaktivna radionica, a u 18 „Gitar Art Festival“ sprovodi muzičku radionicu.

Mikser kids marketRadionice na galeriji su sledeće: u 12 časova „Koba Yagi Toys“ drži kreativnu radionicu pod nazivom „Koba Yagi privezak jagodica“, a u 13 i 30 ENCO BOOK organizuje kviz znanja za najmlađe. Od 14.30 radioničari „Pipi Duge Čarape“ će sa decom praviti akvarijum, a u 16 časova je „Janna Gruva“ radionica na kojoj će se praviti zabavne jesenje maske. Program radionica na galeriji se završava još jednim kvizom znanja ENCO BOOK-a, u 17 i 30.

Učesnici prvog Mikser kids marketa su: Aeromodelarski klub, Anđeli, Beba Bubsi, Bioidea sapuni, Born Yesterday, Čarobno drvo, Čigra, Dada poklon torte, Dragana Danilović, Dukat, Eco igračke, Ekoto, e-lastish, ENCO book, Fine Cake, Games4you, Gugadžina, Guitar Art Festival, Janna Gruva, Jelena Gavrilović, Katarina Dragutinovic Roccella, KIMOOKI, Koba Yagi Toys, LoveByLj, Margareta Janković, Medeno Srculence, Mica tutu, Miroslav Žunjic, My name is Luka, Nadežda Til, Ouli disign, Piccola Officina, Pipi Duga Carapa, Proces, Poofnice, Sarin kutak, Shoo Shoo Kids, Sonja Dakić i Violeta Matijević, Studio Eureka, Super Evgenija, Super Rumenka, Superstar  Secondhand, Svetlana Dimovski, Tango Natural, Trablmejker Radionica, Vera Popović, Žabica&Mara.

Mikser kids market ima za cilj da postane glavna destinacija za sve one koji tragaju za unikatnim modnim predmetima za decu, originalnim i funkcionalnim komadima nameštaja, predmetima za kuću, kolekcionarskim primercima igračaka ili korišćenom, a očuvanom bebi opremom. „Mikser kids market“ nudeći bogat prateći program u vidu kreativnih i edukativnih radionica i prodajnih izložbi za najmlađe, nastoji da pruži celodnevnu zabavu i edukaciju za najmlađe Beograđane.

Mikser kids market

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Mali Princ

Porodični dan uz film Mali Princ

Mali Princ - jedna od najlepših priča o prijateljstvu i odrastanju na velikom platnu.   Poletite sa Malim princom na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City koji će ... »»

POČEO JE DEČIJI SAJAM

POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg ... »»


Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:

Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:   1. Dragana Aleksovski 2. Goran Nikolić 3. Alinka Mitrović     Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se ... »»