Potraga za blagom na premijeri filma Ted-izgubljeni pustolov 3D

Povodom premijere komične 3D avanture Ted – izgubljeni pustolov, 27. aprila u Food Court-u „Ušće Shopping Center-a“ od 12 do 14h biće organizovana Potraga za blagom, a na projekciji filma u 14:15h u bioskopu Kolosej, gledaocima će se predstaviti glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Nebojša Milovanović i Dušica Novaković.
potraga za blagomDistributerska kuća MCF MegaCom Film i udruženje građanja “Tim za obrazovanje i kulturu – TOK” u subotu će prirediti dinamičnu zabavu koja će mališanima približiti svet pustolova Teda Kamenovića. Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade iz filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“.

Svi zainteresovani za učešće u potrazi mogu da pošalju poruku na Facebook stranici MCF MegaCom Filma https://www.facebook.com/MCFSrbija ili da se prijave na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima Tedu i Sari, družiće se sa učesnicima potrage za blagom i publikom bioskopa Kolosej, na projekciji u 14:15h.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…

Više o „Potrazi za blagom“ i udruženju TOK možete saznati na adresi: http://www.potragazablagom.rs/

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji- Dečji kulturni centar Beograd

Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji održaće se u Dečijem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u četvrtak, 5decembra, u 19 časova. Ulaz je slobodan. Na konceru će muzički talenti ... »»

Da li ste vi žaba?

Poklanjamo knjige za decu – Da li ste vi žaba?

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu Lota pravi lom dobila sa je Dunja, čiji odgovor je bio: "To je ... »»

Krcko Oraščić

„Krcko Oraščić“ u bioskopu Cineplexx Ušće

Praznici nam stižu i donose jedan od najvećih i najlepših baletskih klasika na svetu! Koreografsko delo Jurija Grigoroviča koje ostavlja bez daha, „Krcko Oraščić“, biće prikazano u nedelju, 20. decembra ... »»