Potraga za blagom na premijeri filma Ted-izgubljeni pustolov 3D

Povodom premijere komične 3D avanture Ted – izgubljeni pustolov, 27. aprila u Food Court-u „Ušće Shopping Center-a“ od 12 do 14h biće organizovana Potraga za blagom, a na projekciji filma u 14:15h u bioskopu Kolosej, gledaocima će se predstaviti glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Nebojša Milovanović i Dušica Novaković.
potraga za blagomDistributerska kuća MCF MegaCom Film i udruženje građanja “Tim za obrazovanje i kulturu – TOK” u subotu će prirediti dinamičnu zabavu koja će mališanima približiti svet pustolova Teda Kamenovića. Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade iz filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“.

Svi zainteresovani za učešće u potrazi mogu da pošalju poruku na Facebook stranici MCF MegaCom Filma https://www.facebook.com/MCFSrbija ili da se prijave na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

Nebojša Milovanović i Dušica Novaković, glumci koji su pozajmili glasove glavnim junacima Tedu i Sari, družiće se sa učesnicima potrage za blagom i publikom bioskopa Kolosej, na projekciji u 14:15h.

Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…

Više o „Potrazi za blagom“ i udruženju TOK možete saznati na adresi: http://www.potragazablagom.rs/

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»


KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX. U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog ... »»


Dobitnici karata za pozorište Duško Radović

Dobitnici karata za pozorište Duško Radović: 1. R. Kol - predstava Ko je Loret 2. D. Mijajlović - predstava Ko je Loret 3. I. Bojić - predstava Strašne priče braće Grim 4. K. Tadić ... »»