Porodični dan uz film Mali Princ

Mali Princ –  jedna od najlepših priča o prijateljstvu i odrastanju na velikom platnu.

 

Mali PrincPoletite sa Malim princom na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City koji će biti održan ove subote, 28. novembra u periodu od 12 do 17 časova. Svi mališani će imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane avanturama Malog princa, Devojčice i Avijatičara, uz svaku kupljenu kartu ih očekuje i poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, dok će oni najsrećniji imati priliku da osvoje poklone iznenađenja koje je pripremila kompanija Pertini toys.

 

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Delta City uz jednu od najlepših priča Antoana de Sent Egziperija će trajati malo duže, pa će svi ljubitelji ovog ostvarenja imati priliku da uživaju u premijeri filma koja je zakazana za 18 časova. Drugari iz Pertinija su spremili nagradnu igru za sve prisutne u periodu od 17 do 18 časova, poslastičarnica „Mali princ“ će se potruditi da nivo šećera bude zadovoljavajući, a celokupnoj atmosferi će doprineti i druženje sa glumačkom ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski jezik, među kojima su Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Anđela Džaferović, Aleksa Radujko, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balog i mnogi drugi.

 

Porodični dan uz film Mali PrincU užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo. On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

DЕCА KОMPОZITОRI 2013

DЕCА KОMPОZITОRI 2013

RЕPUBLIČKI FЕSTIVАL DЕČЈЕG MUZIČKОG STVАRАLАŠTVА Prоmоciја CD-а   Prоmоciја zbirkе nоtа i CD-а pоd nаzivоmNЕĆU DА STАNЕM'', kоmpоziciјаmа sа XVI i XVII Rеpubličkоg fеstivаlа čјеg muzičkоg stvаrаlаštvаDеcа kоmpоzitоri“, оdrжаćе sе ... »»


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»


Premijera predstave Kraljica leptira

Premijera avangardne predstave za decu 'Kraljica leptira' u režiji Zijaha A. Sokolovića (po tekstu Selme Parisi) održaće se u četvrtak, 24. oktobra, od 18h, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva u ... »»