Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

PinokioPrestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina – subota u 17h i nedelja u 12h. Ujedno, ovo je i poslednje izviđenje u ovoj sezoni, a pozorište će leto provesti u pripremama za povratak kući u Aberdarevu ulicu.

Ovom prilikom poklanjamo 3×2 karte za izvođenje u subotu i tri 3×2 za izvođenje u nedelju.

Duško RadovićU petak, 14. juna, u 12:00h pošaljite nam e-mail odgovor na pitanje: Kako se zove Pinokiev tata?

Prvih 3 e-mail-a, sa tačnim odgovorima, koja stignu posle 12:00h, dobiće po 2 karte za predstavu u subotu 15. jun, a sledeća 3 dobijaju po 2 karte za nedelju 16. jun.

Adresa za slanje e-mail-a kalendar@superdete.com, a uvažićemo samo one na koje sa regulanim e-mail adresama, na koje možemo poslati odgovor.

 

Pozivamo najmlađe gledaoce da pre letnje pauze, zajedno sa svojim roditeljima, pogledaju avanture najpopularnijeg lutka na svetu u izvođenju ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“.

Popust je i dalje aktuelan, te cena karte iznosi 250 dinara.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Mikser Festival

Mikser Festival – radionice za decu

Mikser festival se ove godine održava od 28.maja do 2. juna u Savamali, a za decu je ove godine organizovan veliki broj različitih aktivnosti: - “Master Blaster”, prva škola za rok ... »»

Krcko Oraščić

„Krcko Oraščić“ u bioskopu Cineplexx Ušće

Praznici nam stižu i donose jedan od najvećih i najlepših baletskih klasika na svetu! Koreografsko delo Jurija Grigoroviča koje ostavlja bez daha, „Krcko Oraščić“, biće prikazano u nedelju, 20. decembra ... »»


Predstava Malo Kraljevstvo Teatra na Savi u Boru

Ustanova " Centar za kulturu opštine Bor" vas poziva na dečiju pozorišnu predstavu "Malo kraljevsto" beogradskog pozorišta Teatar na Savi 17. septembra u bioskopu "Zvezda" u 12h.       Ulaz na predstavu ... »»