Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

PinokioPrestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina – subota u 17h i nedelja u 12h. Ujedno, ovo je i poslednje izviđenje u ovoj sezoni, a pozorište će leto provesti u pripremama za povratak kući u Aberdarevu ulicu.

Ovom prilikom poklanjamo 3×2 karte za izvođenje u subotu i tri 3×2 za izvođenje u nedelju.

Duško RadovićU petak, 14. juna, u 12:00h pošaljite nam e-mail odgovor na pitanje: Kako se zove Pinokiev tata?

Prvih 3 e-mail-a, sa tačnim odgovorima, koja stignu posle 12:00h, dobiće po 2 karte za predstavu u subotu 15. jun, a sledeća 3 dobijaju po 2 karte za nedelju 16. jun.

Adresa za slanje e-mail-a kalendar@superdete.com, a uvažićemo samo one na koje sa regulanim e-mail adresama, na koje možemo poslati odgovor.

 

Pozivamo najmlađe gledaoce da pre letnje pauze, zajedno sa svojim roditeljima, pogledaju avanture najpopularnijeg lutka na svetu u izvođenju ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“.

Popust je i dalje aktuelan, te cena karte iznosi 250 dinara.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Koračajmo bezbedno

Koračajmo bezbedno u nedelju 12.05.2013.god

Kancelarija za mlade vas poziva da se priključite manifestaciji Koračajmo bezbedno, koju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, sa namerom da podigne svest o veličini problema stradanja pešaka u ... »»

Besplatno plivanje

Besplatni sportski programi – Zimski raspust

Sekretarijat za sport i omladinu će i ovog zimskog raspusta organizovati besplatne programe za vreme školskog zimskog raspusta od 3. do 10. januara i od 1. do 29. februara 2016. ... »»

Trka deda mrazova 2016

Beogradska trka Deda Mrazeva u nedelju, 27. decembra

Beogradska trka Deda Mrazeva, tradicionalna, osma po redu, biće održana u nedelju, 27. decembra, u 13 časova pod pokroviteljstvom Skupštine grada i Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa ... »»