POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg sajma je u petak, 1. novembra u 14 časova.

 

POČEO JE DEČIJI SAJAMVeliki broj izlagača predstavlja svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača.

I ovog puta, sa decom će se družiti Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada Beograd koji svake godine oduševe decu, posebno kada shvate da mogu da uđu u specijalna vozila, sednu na motor, uključe sirenu. Savez za školski sport na svom štandu roditeljima daje sve potrebne informacije o sportovima za decu kod nas.

Sa bine se čuje pesma, a na sportskom terenu deca plešu, trče, igraju se. Tako će biti i tokom vikenda. Decu očekuju nagradne igre poput Campina puddis poligon spretnosti, zatim Evy baby puzijada, Ples beba, kao I takmičenje najmlađih u osvajanju proizvoda. Za sve nagradne igre potrebno je ranije prijavljivanje na štandu izlagača.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Škola sinhronog plivanja

Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga! Da bi osvojili nagradu, potrebno je da ... »»

Osmeh Sombora

Osmeh Sombora – Međunarodni dečiji festival folklornog stvaralaštva

Gradsko kolturno-umetničko društvo ,,Sombor“ iz Sombora organizuje Međunarodni dečiji festival folklornog stvaralaštva ,,Osmeh Sombora“, koji će se održati 11.5.2013. godine u Somboru. Festival ima revijalni karakter i obuhvata sledeće aktivnosti ... »»

UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Poklanjamo 2 X 2 karte za film UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Prva dve osobe, čiji nam e-mail sa tačanim odgovorom na nagradno pitanje, stigne danas posle 18:00h dobiće po 2 karte za projekciju crtanog filma UNIVERZITET ZA MONSTRUME, u Tuckwood Cineplex-u, ... »»