POČEO JE DEČIJI SAJAM

XII Campina puddis dečiji sajam otvoren je u hali 3 Beogradskog sajma. Traje tri dana, od 10 do 19 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. Svečano otvaranje Dečijeg sajma je u petak, 1. novembra u 14 časova.

 

POČEO JE DEČIJI SAJAMVeliki broj izlagača predstavlja svoje proizvode kako za najmlađe tako i za celu porodicu. Od svega po malo i sve na jednom mestu – tako se može opisati ukratko sajamska ponuda izlagača.

I ovog puta, sa decom će se družiti Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada Beograd koji svake godine oduševe decu, posebno kada shvate da mogu da uđu u specijalna vozila, sednu na motor, uključe sirenu. Savez za školski sport na svom štandu roditeljima daje sve potrebne informacije o sportovima za decu kod nas.

Sa bine se čuje pesma, a na sportskom terenu deca plešu, trče, igraju se. Tako će biti i tokom vikenda. Decu očekuju nagradne igre poput Campina puddis poligon spretnosti, zatim Evy baby puzijada, Ples beba, kao I takmičenje najmlađih u osvajanju proizvoda. Za sve nagradne igre potrebno je ranije prijavljivanje na štandu izlagača.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

pingvini sa madagaskara

Premijera i zabava – Pingvini sa Madagaskara 22. novembra

Ekipa koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski predstavila film ,,Pingvini sa Madagaskara” u McDonald's-u Premijera 22. novembra, Cineplexx Ušće Shopping Center u 18h - Druženje u bioskopu sa glumcima koji ... »»

Turbo 3D dojurio u bioskope

Turbo 3D dojurio u bioskope

Uzbudljiva animirana komedija Turbo 3D stigla je u domaće bioskope. Na pretpremijernim projekcijama održanim u bioskopima "Kolosej" i "Cineplexx Delta City" publika je mogla da upozna glumce koji su pozajmili ... »»

Sinhrono plivanje

Poklanjamo 5 mesečnih treninga sinhronog plivanja sa obukom

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!   Sinhrono ili umetničko plivanje je kombinacija plivanja, ... »»